לרופאים הנכבדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרופאים הנכבדים
    ג'וווווו
    10/03/2009

בוקר טוב !!! תאריך זריקת אוביטרל 12.2.09 לפיכך הבנתי שאני אמורה להיות בשבוע 5 + 3 ימים. למרות שהווסת האחרונה הייתה ב- 27.1.09 והיה ביוץ מאוחר מהרגיל 19 ימים מיום הווסת נקבע לי אולטרסאונד ראשון ביום חמישי הקרוב 12.3.09 ואני מאוד לחוצה ! האם החישוב של גיל ההריון שעשיתי טוב ? מהזריקה + 12 יום או שצריך לחשב מהיום הראשון של הווסת? מה אמורים לראות באולטרסאונד ראשון? מהו שק חלמון, שק הריון? מתי אמורים לראות דופק? מצפה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרופאים הנכבדים

הוספת תגובה

• מקפיצה - לא עונים פה !!!!

ג'ווווו
    11/03/2009

פורום פוריות הרבה יותר יעיל מכם !!!! שם מקבלים תשובות מהר מאוד פה יומיים , שלושה , שבוע חודש עד שהשאלה הופכת להיות לא רלוונטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף אחד לא מחוייב לך

אלין
    11/03/2009

הכל נעשה בהתנדבות.!!! אם לא נעים לך לחכות בסבלנות תתקשרי למרפאה ותתייעצי עם האחות או הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו