שק הריון ללא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק הריון ללא עובר
    דנה
    10/03/2009

לפי תאריך ווסת 16.01.09 אני בשבוע 7 ויומיים ראיתי אתמול דימום כמו הפרשות חומות וזה נמשך עדיין מבדיקה ראשוני אצל רופא ראה באולטרסאונד רק שק הריון ללא עובר. מאוחר יותר בערב הלכתי למיון בביה"ח ואמרו לי אותו דבר והרופא טען שרוב הסיכויים שההריון אינו תקין והמליץ לי לקחת גלולה או גרידה או לחכות שבוע לבדיקה נוספת למרות שרוב הסיכויים שלא יהיה שינוי. שאלתי האם בכל זאת יש סיכוי למרות שיש לי דימום ולא ראו עובר בשבוע זה שאכן יראו משהו תוך שבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שק הריון ללא עובר

הוספת תגובה

• תענו לי בקשה על השאלה

דנה
    11/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 7 דימום ואין קוטב עוברי

ד``ר רון ברדין
    13/03/2009

דנה שלום רב
    כרופא העוסק בתחום האולטרהסאונד קשה להתייחס למימצאים ללא הסתכלות. על פי תאורך על כל פנים במידה ואכן שבוע הריון 7 מדוייק בו אמורים לראות כבר עובר עם דופק .מאחר ולא רואים גם קוטב עוברי הרי ש חשוד למבשר רעות. בכל מיקרה בצעי בדיקה נוספת טרם החלטתך על ביצוע מהלך לסיום ההריון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו