טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נמצאת בשבוע 28 והתגלה כי יש לי מיעוט מי שפיר.
כמות מי השפיר היא בערך 8 .
נקבע לי לבצע מעקב אולטראסאומ\נד שוב בעוד שבוע.
שאלתי היא מה עושים במקרים של מיעוט מי שפיר?
מה עושים אם במעקב מתגלה כי אין שיפור במי שפיר ואני עדיין אהיה במיעוט מי שפיר.
יש דרכים רפואיות לגרום להוספת מי שפיר במקרה שלא יודעים בכלל ממה נגרם המיעוט הזה?
יום טוב,
שירז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גיל: מיעוט מי שפיר יכול להיגרם ממספר גורמים כגון ייצור מופחת (בעיות שליה או מערכת השתן העוברית) או איבוד מוגבר (כגון ירית מים מוקדמת) הסבר מורחב תקבלי ביעוץ גנטי ובכל מקרה יש לשלול גורמים אלה לבצע זרימות דם בעורק הטבור ולוודא שאין גורמים נוספים כגון הערכת גדילה ניסיונות להעלות כמות המים תלויה כמובן בסיבה אך רובן לא מוצלחות מעבר לשיפור זרימת הדם לרחם ע"י מנוחה הטיפול בהריונות אלה תלוי בסיבה, במידת מיעוט מי השפיר ובשבוע ההריון. הסבר מפורט על כך קבלי מהרופא שיטפל בך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר