מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערכי בטה ותוצאות אולטראסאונדדנה19/03/2009
שלום רב! יש לי רקע של ווסת לא סדיר מאז גיל התבגרות. כעת אני בת 42, ורק לפני שנה לערך הווסת הסתדר + - 4-5 ימים. יש לי עכשיו איחור של שבועיים מאז הווסת האחרון שחל ב-5.02.09. בבדיקת דם שעשיתי אתמול (18/03) ערכי בטה יצאו 1311 ובבדיקה אצל רופא נשים אתמול בערב ערך הרופא אולטראסאונד על ביטני וראה שק חלמון, ללא עובר וללא דופק והפנה אותי לערוך אולטראסאונד וגינלי. בבדיקת אולטראסאונד וגינלי היום(19/03) נראה הרחם ריק מתוכן. קיבלתי המלצה לחזור על בדיקת ערכי בטה. הייתכן, שאני לא בהריון, או שההריון הוא חוץ רחמי? בכל מצב יש ברצוני להפסיק את ההריון בגלל מצב בריאותי הכללי. מה אני עושה? מתי רואים באולטראסאונד בבירור את שק הריון? הייתכן שיש טעות בתוצאות בטה? אודה אם תענו לי בהקדם האפשרי. דנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר
ד``ר רון ברדין20/03/2009דנה שלום
על פי בדיקת הרופא מ 18/3 הודגם שק הריון בחלל הרחם עם שק חלמון ללא קוטב עוברי. בהחלט מוזר שלמחרת רחם ריק מתוכן כשלא היה לך דימום וסימני הפלה. הבטא בדם ומימצאי האולטרהסאונד הראשונים מתאימים לעובר בגיל 5 וחצי שבועות.
בדיקת בטא חוזרת וביקורת אולטרהסאונד תוך מספר ימים בהחלט במקום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)