סקירה שנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירה שנייה
    בת-אל
    07/08/2007

שלום. עשיתי סקירה מורחבת מוקדמת ואני תוהה אם כדאי לעשות סקירה מורחבת מאוחרת. בגדול, אני רוצה להבין מהן הסיבות שבגללן צריך לעשות סקירה שנייה ומה הסיכויים שיגלו משהו חדש?

תודה רבה, בת אל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירה שנייה

הוספת תגובה

• סקירה שניה

פרופ` ישראל מייזנר
    07/08/2007

בת אל שלום,
    הסקירה המוקדמת, טובה ככל שתהיה, אינה מספקת על מנת לזהות היטב את כל אברי העובר. איבר כמו הלב למשל, למרות שנצפה תקין בסקירה המוקדמת, יש לצפות בו שוב כשהוא גדול יותר. איזורים מסוימים במוח העובר אינם נצפים בסקירה המוקדמת, ומזוהים רק בסקירה המאוחרת. דוגמא נוספת - גמדות וקיצור גפיים אינם בולטים עדיין בעת ביצוע הסקירה המוקדמת. לכן הסקירה המאוחרת חשובה והינה משלימה את המוקדמת. מכאן גם נובע, שניתן לזהות מומים בסקירה השניה, שלא נצפו בסקירה הראשונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

בת אל
    07/08/2007

הסברת לי מעולה. אלך גם אלך לסקירה נוספת

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו