בהמשך לשאלה של היקף הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לשאלה של היקף הראש
    אתי
    23/03/2009

שלום רב, להלן הנתונים החסרים: BPD 54.60 =22W4D OFD 76.30=23W6D HC 207.00=22W6D AC 194.20 =24W0D HC/AC 1.07 FL 45.30= 25W0D HL 41.80=25W1D CEREB 28.70 = 25W3D ממוצע משך ההריון 24W1D הערכת משקל העובר 717 ג' AC,FL הערכת משקל העובר 588 ג' AC,BPD אני בשבוע ה-26, והרופא אמר שיכול להיות טעות בתאריך ווסת האחרונה, שאלותיי הם: מה ההשלכות למצב זה, אם הראש חס וחלילה לא יגדל? אני לא יודעת מה לעשות, אני כל היום חושבת רק על זה . תודה רבה רבה רבה, מעריכה מאוד, אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהמשך לשאלה של היקף הראש

הוספת תגובה

• לאתי

פרופ` ישראל מייזנר
    23/03/2009

בהחלט יתכן וקיימת טעות בגיל ההריון, שכן כל הפרמטרים קטנים מ26 שב'. על מנת לוודא זאת, רצוי לחזור על בדיקת האולטראסאונד בהפרש של שבועיים, ואז תהיינה שתי מדידות בהפרש זמן, לצורך בדיקת גדילת העובר לאורך עקומה. יתכן גם, כי ראשך או ראש בעלך קטנים מהממוצע, וזו הסיבה להפרש. עד לביצוע הביקורת, אין כל סיבה ללחץ. כמובן, את בדיקת האולטראסאונד נא לבצע במקום מוסמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו