שבוע 7 ללא דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 7 ללא דופק
    שני
    30/03/2009

לפי תאריך הווסת האחרונה אני בשבוע 7 לפי צפיית האולטרסאונט נראה מתאים לשבוע 6
    לא ניצפה דופק הרופא בדק כמה פעמים ללא הצלחה
    החלבון נראה גדול (לא תקין )
    הרופא המליץ לחכות עוד שבוע ואחר כך לעשות הפלה

מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 7 ללא דופק

הוספת תגובה

• לשני

נ.
    30/03/2009

באותו מצב אבל כבר אחרי אולטראסאונד שני שלצערי לא הראה שינוי.
    אני עשיתי אולטראסאונד ראשון בשבוע 6 ו-4 ימים והיה רק שק הריון ללא עובר אז הופנתי לעשות אולטראסאונד נוסף אחרי שבוע וגם בו לצערי לא היה עובר ואני אמורה לעבור עכשיו גרידה.
    אני ממליצה לך בכל מקרה לחכות שבוע ולעשות אולטראסאונד נוסף ליתר בטחון כי ממה שחקרתי פה בפורומים, היו נסים ומי יודע אולי גם לך אז תהיי חזקה ותחכי עוד שבוע וגם אם אין שינוי ותצטרכי לעשות גרידה, תסתכלי על החלק המלא של הכוס כמו שאומרים, כלומר על זה שנכנסת להריון והסיכוי להכנס שוב אחרי המחזור הראשון מהגרידה גבוה מאוד ממה שחקרתי באינטרנט כי אנחנו מאוד פוריות אחרי הריון וכמובן שמדובר בגרידה בשלב כל כך מוקדם אז היא הרבה יותר פשוטה וגם הרחם חוזר לעצמו הרבה יותר מהר. וזה גם לא אומר כלום על ההריונות הבאים כיוון שכמעט כל אישה שמנסה להכנס להריון תחווה הפלה טבעית, לעיתים בשלב כל כך מוקדם שלא תדע על כך.
    אגב, זה הריון ראשון שלך? שלי כן.
    מאחלת לך שיהיה לך נס פסח :-) ושיהיה עובר ודופק והמשך הריון תקין אבל גם אם לא, תהיי חזקה ומוכנה להריון הבא שסביר להניח יהיה תקין. ב-ה-צ-ל-ח-ה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היעדר דופק ב 6 שבועות.

ד``ר רון ברדין
    31/03/2009

שלום שני
    בשבוע 6 להריון אמורים לראות דופק עוברי אך יש לציין שזה בדיוק העיתוי הגבולי למציאת דופק כך שבהחלט הייתי ממתין מספר ימים ופועל בהתאם למימצאי הבדיקה הבאה. לגבי חלבון אני מניח שהתכוונת לשק החלמון ואם גדול מ 5 מ"מ איננו תקין
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו