עצם ירך קצרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם ירך קצרה
    momyle
    01/04/2009

שלום, אני בשבוע 34 להריון. עד היום ההריון היה תקין לגמרי מבחינת כל הבדיקות. אתמול הייתי במעקב אצל הרופא שלי ובבדיקת אולטרה סאונד הוא ראה שעצם הירך של העובר מתאימה ל 3 שבועות פחות משאר הגוף. הוא הפנה אותי למכון לבריאות האישה, שם הייתי היום והטכנאית שביצעה לי את הבדיקה טוענת שכל איברי העובר קטנים ב 2 שבועות מגיל ההריון שלי ושאין כלל מקום לדאגה.
    רציתי להתייעץ האם כדאי ללגת לייעוץ אצל רפא מומחה כדי להיות שקטה או שאפשר לסמוך על הבדיקה שביצעתי היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם ירך קצרה

הוספת תגובה

• הערכת משקל עובר

ד``ר רון ברדין
    02/04/2009

מומילה שלום
    מאחר ואין בידי את תצלומי הבדיקות אוכל רק להיתייחס לכך שבדיקת הערכת משקל על ידי טכנאית אולטרהסאונד היא בדיקה מסוג " לחם וחמאה" של הטכנאיות , בדיקה שמבצעות " בלי סוף". במידה ואינך רגוע בצעי הערכה נוספת. בכל מיקרה אני מציע לך לפנות לרופא מטפל עם התשובה . יתכן ויומלץ לך לבצע ניטור דופק עוברי , בדיקת זרימת דם בעורק הטבור ועוד מס ' מדדים המעידים על מצבו של העובר ברחם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו