הריון בלי דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בלי דופק
    נועה
    10/04/2009

שלום אני בהריון בשבוע 8 ליפני שבועיים וחצי בבדיקת אולטרסאונד נצפה דופק והכל היה תקין אבל ליפני 5ימים הייתי בבדיקה שיגרתית ולא נצפה דופק אולם העובר התפתח בהתאם לשבוע ההריון נקבע לי תור לגרידה לאחר החג(רק בעוד שבוע ) עדיין יש לי בחילות כאבים בחזה וכל תופעות ההריון (יש לי 2 ילדים בראים ב"ה בני 3 ו 5 )

אף פעם לא עברתי הפלות וההריונות היו תקינים

האם יש אפשרות שיראו עוד דופק שמשהו באותו הרגע לא נראה?

האם יש בדיקת דם שיכולה להראות על ההריון שלא תקין שהפסיק להתפתח?אין לי לא כאבי בטן ולא דימום

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בלי דופק

הוספת תגובה

• לנועה

פרופ` ישראל מייזנר
    11/04/2009

גם במהלך הריון תקין, תתכנה הפלות טבעיות בשיעור של כ 15%. בחלק מהן, תחילה נעלם הדופק העוברי, למרות שקיימות עדיין תחושות סוביקטיביות של הריון. בדיקת האולטראסאונד מהימנה ביותר בזיהוי דופק עוברי, כך שאם לא נצפה, הסיכוי להריון תקין, קלוש, אם בכלל. יש לחזור על האולטראסאונד טרם הגרידה על מנת לאמת את הממצאים, ולתת לך את הידע כי הפעולה אמנם נחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו