אולטרסאונד מוזר ולא ברור...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטרסאונד מוזר ולא ברור...
    טליק
    14/04/2009

לפני שבוע הייתי במוקד ושם הרופא עשה לי אולטרסאונד ואמר שהוא רואה רק שק חלמון וללא עובר

ביום ראשו (שלפיו הייתי בשבוע 6+4)ן, הרופא הפרטי שלי, ראה רק עובר וללא שק חלמון, היה דופק אבל חלש, והוא אמר שהמבנה האנטומי של העובר לא כ"כ ברור...

הוא ביקש שנחזור עוד שבוע, אולי הוא מעריך את גיל ההריון לא נכון, אולי משהו יתפתח אחרת... הוא נתן 50 50, אבל לא נשמע אופטימי במיוחד... הוא אמר שאו שזה ייפול במהלך השבוע או שנראה משהו שונה ביום ראשון...

אני מיואשת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לטליק

ד''ר ראובן שרוני
    14/04/2009

שלום טליק:
    בדיקות אולטרה סאונד בתחילת ההריון עלולות לבלבל
    יתכן שיש הבדל כי חלף זמן בין הבדיקות שנעשו ע"י בודקים שונים כדאי היה לדעת האם גודלו של העובר התאים)
    לפי עבודות מחקר, אם נראה דופק ב 85% מהמקרים ההריון ממשיך. אבל לעיתים יש צורך בבדיקה מאוחרת יותר כדי לוודא תקינות ההריון
    מאחל המשך הריון מוצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה ממליץ לפנות לרופא נוסף לחווד?

טליק
    14/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו