לפני מי שפיר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני מי שפיר....
    גלית
    15/04/2009

שלום, אני בשבוע 16+4. בימים האחרונים סובלת מכאבים חזקים בנקודה מסוימת בפות (כמו "מכה כחולה") שמקשים עליי את ההליכה. זה קורה רק לאחר פעילות (עליה במדרגות/ישיבה ממושכת, הליכה קצרה וכו') ולא כשאני קמה משינה בבוקר לדוגמא.
    האם זה עלול להיות מסוכן?
    בעוד 9 ימים אני עוברת מי שפיר. האם עדיף לנוח בשכיבה עד הבדיקה?
    האם מצב זה דורש שמירת הריון?
    אני מאוד בלחץ מזה שהעובר "דוחף" למטה... (מצב שקרה לי בשני הריונותיי הקודמים שגם בהם הייתי בשמירה וסכון גבוה מאותה סיבה פחות או יותר + צירים מוקדמים...)
    שאלה נוספת: אני סובלת מעצירות קשה מזה כשבוע וחוששת מהתאמצות ליציאה לאחר בדיקת מי שפיר אותה אני אעבור בקרוב. הפסקתי על דעת עצמי כדורי פרנטאל שלדעתי גורמים לי ליציאות קשות (ושחורות). האם זה בסדר? האם יש תרופה שאני יכולה לקחת לפני בדיקת מי השפיר כדי שלא אתאמץ ליציאה בימים שלאחר הבדיקה?
    תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני מי שפיר....

הוספת תגובה

• לגלית

פרופ` ישראל מייזנר
    15/04/2009

שום דבר מהדברים שאת מציינת, לא צריך להפריע בבדיקת מי השפיר. אין כל צורך בתרופות נגד עצירות, וניתן "ללחוץ" גם לאחר הדיקור
    אין שום סיבה לשכיבה לאחר הדיקור. יותר חשוב, לברר את סיבת הלחצים - וכדאי לפנות לבדיקה לרופא המטפל טרם הדיקור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ' מייזנר

גלית
    15/04/2009

תודה על התשובה הסופר מהירה
    רציתי רק להגיד לך שראיתי אותך בוידאו של אצר הכללית מבצע דיקור לאחת הבנות,
    אז קודם כל: אתה חתיך היסטרי!!!! וחצמיזה שאתה נראה לי הכי מקצוען שיכול להיות....
    חג שמח, גלית :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו