טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בשבוע 17+6 אני עוברת בדיקת מי שפיר. במידה ומשהו לא יהיה תקין כרומוזומלית עם העובר, האם סיום ההריון בשבוע 20+6 (זמן קבלת התשובות) יכול להסתיים בגרידה ללא לידה מוקדמת??????? במידה וחובה בשבוע 20+ , לידה מוקדמת , אולי כדאי לי להשקיע בפיש - ואז התשובה תתקבל בשבוע 18+2 לערך. האם בשבוע 18+2 כן ניתן לסיים בגרידה בלבד? סליחה על השאלות הקשות, אני פשוט מאוד מאוד מוטרדת מתוצאות הבדיקה שעלולות להתקבל.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ניתן לבצע הפסקת הריון בגרידה בשבועות מתקדמים עד 22 שב' הריון, אך זו גרידה מסובכת שדורשת מיומנות רבה, וסיכוניה אינם פשוטים. בדיקת ה FISH יכולה לתת מענה רק על בדיקתם של 5 כרומוזמים: 21, 13, 18, X ו Y. בכל מקרה צריך להמתין לתוצאת בדיקת שאר הכרומוזומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד