תוצאות בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה
    ליאת
    12/08/2007

שלום,

אני נמצאת בשבוע 7.0
    היום ביצעתי בדיקת אולטרסאונד גניקולוגי + בדיקת דם

תוצאות ה - HCG-B הן מעל 1000
    בבדיקה מצאו
    שק היריון 1
    גודל שק- 4-5מ"מ (ממוצע 4.5)
    שק חלמון עדיין לא הודגם
    הד עוברי הודגם

הבודקת אמרה שלא אובחן דופק. ונקבע תור לאולטרסאונד נוסף בעוד 14 יום.
    האם התוצאות נורמליות? גודל שק ןהעובדה שאין דופק?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקה

הוספת תגובה

• הריון מוקדם באולטרהסאונד

ד''ר יורי פרליץ
    12/08/2007

בשבוע 7 בד"כ רואים עובר עם דופק שאורכו (CRL) כ 10 מ"מ.
    אבל, במידה והביוץ התאחר מס' ימים והעובר קטן יותר אזי לא ניתן לראות את העובר.
    רמת ה BHCG לא תורמת הרבה כי לא הצגת כאן מספר מדויק, אלא רק מס' בתחום הגדול מ1000.עד 1500-2500 לא תמיד ניתן לראות עובר ברחם.
    ניתן לבצע שוב TVS ובדיקת דם בעוד שבוע עד 10 ימים ואז תדעי האם ההריון מתפתח כראוי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שאלה נוספת

ליאת
    12/08/2007

תודה רבה.
    יש לי שאלה, רופא הנשים לא שלח אותי לבצע בדיקת דם (לאישור היריון) נשלחתי ע"י רופא המשפחה. דברתי איתו בטלפון והוא אמר שאין צורך בבדיקות נוספות אלא רק לחכות ל-US נוסף. אני עוברת בפורומים ורואה בדיקות רמות ביטא ומעקבים. האם עלי לדרוש בדיקה כלשהי? למה התשובות של ה-HCG חזרו ללא מספר מדויק? עשיתי את הבדיקה הבוקר האם יתכן שיגיעו תוצאות מדויקות?

שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבחון הריון צעיר

ד''ר יורי פרליץ
    14/08/2007

מהרגע שנצפה שק ברחם צריך להופיע דופק עוברי בטווח של 7-10 ימים. לכן, מטעמי נוחות, במקום לדקור את האישה, לשלוח למעבדה את הדם, להמתין לתשובה, פשוט ממתינים את הזמן של 7-10 ימים, רואים (או לא) דופק עוברי ומאשרים את תקינות ההריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו