מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקונות בשלייהאסנת22/04/2009
שלום רב
בסקירת מערכות שבצעתי התגלו לקונות בשליה , אך לא הפדות שליה , ברצני לברר מה המשמעות לכך , ממה זה נגרם ולאיזה סיבוכים זה עלול לגרום.
בברכה
אסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי אולטרסאונד ראשון - מדאיג!
רוני22/04/2009שלום
אני בשבוע 8. הערב עברתי סונר ראשון, בו נצפה שק תקין, רקמה עוברית ודופק עוברי
CRL
12 מ"מ
גודל העובר מתאים לשבוע 7.4 כמות מי שפיר תקינה
ממצא טיפולי: בשחלה שמאל גופיף צהוב בגודל 18X14 מ"מ
הערות: סביב העובר ניצפה מבנה ציסטי
הפנו אותי אל הרופא המטפל, כמובן שאין לי תור מהיות להיום ואני בלחץ אטומי - מה זה אומר בעצם?
האם העובר לא תקין??? זה נראה שהוא מוקף בשקית 'שקופה' בדיוק בגודל שלו, שיש בה מים 'עכורים' או שהעובי שלה גורם לה להיראות עכורה, זה נדיר? זה נפוץ?
אודה למידע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימצא סביב העובר -הריון צעיר
ד``ר רון ברדין23/04/2009רוני שלום
לצערי קשה להתייחס מהתיאור לגבי טיבו של המימצא , האם דימום , משמעות אחרת. לא ברור לי
מומלץ לחזור על הבדיקה כעבור כ 7-10 ימים . ברפואה לפרספקטיבת הזמן יש התשובה לקושיות שלא ניתן להשיב עלייהן מייד. החשוב הוא שיש דופק ועובר מתאים לשבוע הריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאקונות בשלייה
ד``ר רון ברדין23/04/2009אסנת שלום
לאקונות בודדות רואים לא פעם בהריונות תקינים. קשה להיתייחס כך ללא שרואים המימצאים. רלוונטיות יש במיקרים בהם סימנים ל"נעיצת, שלייה בדופן הרחם וזה לרוב כאשר בעבר יש ניתוח קיסרי והשלייה בקיר קדמי תחתון באיזור צלקת ניתוחית
רצוי לבחון זאת שוב בסקירת המערכות הבאה שלך אם הסקירה שביצעת היא המוקדמת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)