לקונות בשלייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקונות בשלייה
    אסנת
    22/04/2009

שלום רב
    בסקירת מערכות שבצעתי התגלו לקונות בשליה , אך לא הפדות שליה , ברצני לברר מה המשמעות לכך , ממה זה נגרם ולאיזה סיבוכים זה עלול לגרום.

בברכה
    אסנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקונות בשלייה

הוספת תגובה

• ממצאי אולטרסאונד ראשון - מדאיג!

רוני
    22/04/2009

שלום

אני בשבוע 8. הערב עברתי סונר ראשון, בו נצפה שק תקין, רקמה עוברית ודופק עוברי

CRL

12 מ"מ

גודל העובר מתאים לשבוע 7.4 כמות מי שפיר תקינה

ממצא טיפולי: בשחלה שמאל גופיף צהוב בגודל 18X14 מ"מ

הערות: סביב העובר ניצפה מבנה ציסטי

הפנו אותי אל הרופא המטפל, כמובן שאין לי תור מהיות להיום ואני בלחץ אטומי - מה זה אומר בעצם?

האם העובר לא תקין??? זה נראה שהוא מוקף בשקית 'שקופה' בדיוק בגודל שלו, שיש בה מים 'עכורים' או שהעובי שלה גורם לה להיראות עכורה, זה נדיר? זה נפוץ?

אודה למידע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימצא סביב העובר -הריון צעיר

ד``ר רון ברדין
    23/04/2009

רוני שלום
    לצערי קשה להתייחס מהתיאור לגבי טיבו של המימצא , האם דימום , משמעות אחרת. לא ברור לי
    מומלץ לחזור על הבדיקה כעבור כ 7-10 ימים . ברפואה לפרספקטיבת הזמן יש התשובה לקושיות שלא ניתן להשיב עלייהן מייד. החשוב הוא שיש דופק ועובר מתאים לשבוע הריון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאקונות בשלייה

ד``ר רון ברדין
    23/04/2009

אסנת שלום
    לאקונות בודדות רואים לא פעם בהריונות תקינים. קשה להיתייחס כך ללא שרואים המימצאים. רלוונטיות יש במיקרים בהם סימנים ל"נעיצת, שלייה בדופן הרחם וזה לרוב כאשר בעבר יש ניתוח קיסרי והשלייה בקיר קדמי תחתון באיזור צלקת ניתוחית
    רצוי לבחון זאת שוב בסקירת המערכות הבאה שלך אם הסקירה שביצעת היא המוקדמת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו