מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשיים טכניים בסקירה מורחבת פעם 3מלי10/05/2009
שלום לכם,
אני כבר בשבוע 30 להריוני, אחרי מי שפיר תקינים, וכל הבדיקות עד כה תקינות חוץ מהסקירה המורחבת בה נאמר לי שמה שרואים - הכל בסדר אבל יש קשיים טכניים בביצוע הבדיקה ולכן הבוקר
ביצעתי (בפעם השלישית) בדיקת אולטרסאונד בגלל קשיים טכניים בבדיקה, לפי מה שכתב הרופא בהערותיו: קושי בסקירה עק ב OBESITY לא הושלמה סקירת פנים עקב קושי טכני לא הושלמה סיקרת לב עקב קושי טכני .
מיותר לציין שאני בלחץ - זאת למרות שהוא אמר מפורשות שכל מה שהוא רואה תקין.
מה עליי לעשות? אני אובדת עצות. האם לקבוע תור לעוד מומחה אולטראסאונד האם מישהו אחר יכול לראות טוב יותר?
אודה לכם אם תגיבו על הודעתי זו.
הדואגת,
מלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למלי
פרופ` ישראל מייזנר10/05/2009הבעייב מוכרת ובמקרים מסוימים קשה לפיתרון. כנראה שאין מנוס, ותצטרכי לנסות שוב. יש היום בחלק מהמכשירים, מתמרים מיוחדים לנשים "גדולות". מתמרים אלו, מבוססים על טכנולוגיה המאפשרת חדירות טובה יותר של גלי הקול. בכל מקרה, יש גם לקחת בחשבון שגם בבדיקה נוספת יתכנו קשיים אוביקטיבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)