קשיים טכניים בסקירה מורחבת פעם 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים טכניים בסקירה מורחבת פעם 3
    מלי
    10/05/2009

שלום לכם,
    אני כבר בשבוע 30 להריוני, אחרי מי שפיר תקינים, וכל הבדיקות עד כה תקינות חוץ מהסקירה המורחבת בה נאמר לי שמה שרואים - הכל בסדר אבל יש קשיים טכניים בביצוע הבדיקה ולכן הבוקר
    ביצעתי (בפעם השלישית) בדיקת אולטרסאונד בגלל קשיים טכניים בבדיקה, לפי מה שכתב הרופא בהערותיו: קושי בסקירה עק ב OBESITY לא הושלמה סקירת פנים עקב קושי טכני לא הושלמה סיקרת לב עקב קושי טכני .

מיותר לציין שאני בלחץ - זאת למרות שהוא אמר מפורשות שכל מה שהוא רואה תקין.

מה עליי לעשות? אני אובדת עצות. האם לקבוע תור לעוד מומחה אולטראסאונד האם מישהו אחר יכול לראות טוב יותר?

אודה לכם אם תגיבו על הודעתי זו.
    הדואגת,
    מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למלי

פרופ` ישראל מייזנר
    10/05/2009

הבעייב מוכרת ובמקרים מסוימים קשה לפיתרון. כנראה שאין מנוס, ותצטרכי לנסות שוב. יש היום בחלק מהמכשירים, מתמרים מיוחדים לנשים "גדולות". מתמרים אלו, מבוססים על טכנולוגיה המאפשרת חדירות טובה יותר של גלי הקול. בכל מקרה, יש גם לקחת בחשבון שגם בבדיקה נוספת יתכנו קשיים אוביקטיבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו