Golf Ball

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Golf Ball
    רננה
    15/05/2009

היי, אני בת 29 וחצי, בשבוע ה-19 להריוני הראשון. אתמול בבדיקה שגרתית אצל הרופא נאמר לי שנמצא Golf ball בליבו של העובר. עד לאותו הרגע לא שקלתי לעשות בדיקת מי שפיר כי כל תוצאות הבדיקות: שקיפות, סקירה מוקדמת ולחבון יצאו תקינות. ככשאלתי את הרופא האם זה ממצא שצריך להלחיץ, הוא ענה שלא ושלח אותי לעשות אקו עוברי- הבעיה היא שהאקו העוברי נקבע לי לעוד חודש - בזמן שכבר אי אפשר לעשות בדיקת מי שפיר.
    אני מאוד לחוצה, האם תוכלו להסביר לי את המשמעות של הממצא? האם מומלץ בעקבות לעשות בדיקת מי שפיר ולנסות להקדים את האקו העוברי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Golf Ball

הוספת תגובה

• לרננה

פרופ` ישראל מייזנר
    18/05/2009

ממצא של כדור גולף אינו ממצא פתולוגי אלא חלק מן הפיסיולוגיה ההתפתחותית של המיתרים בחדר השמאלי של הלב. אין סיבה לאקו-לב עובר ( בנוכחות אולטראסאונד תקין בו הודגם לב תקין), רק עקב הממצא הזה. דיקור מי שפיר רק עקב הממצא מיותר בד"כ. בכל מקרה,מומלץ יעוץ גנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו