מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהשירלי21/08/2007
אני בשבוע 33 להריון, העובר בתנוחת עכוז שבוע שעבר הייתי באולטרסאונד וביצעו הארכת מישקל, ואמרו לי שהעובר שוקל 1,800 והוא מעל לממוצע.
האם יש סיבה לכך שאם העובר לא יתהפך לבד לא יהיה אפשרות לבצע היפוך והאם היפוך הוא מסוכן? זה ממש מטריד אותי.
ומה הסיבה למשקל כה גדול של העובר לשבוע כזה, שאני לא עליתי הרבה במשקל.
אודה לתשובה שירלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירלי
ד''ר יורי פרליץ21/08/2007משקל העובר שלך לא גדול מדי. ליתר דיוק, 50% מהעוברים בשבוע 32 משקלם 1800, לכן את במקום טוב באמצע. ולכן גם אין לחשוש מהיפוך חיצוני שנעשה בין 36-38 שבועות הריון.
ההיפוך לא מסוכן, הסיבוכים נדירים ובמידה ואין הוריות נגד אחוזי ההצלחה גם טובים (עד 70%).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
פרופ` ישראל מייזנר21/08/2007שירלי שלום,
בד"כ רוב העוברים מסתובבים מעכוז לראש עד שבוע 34 להריון. קיימים מס' תנאים לכך שהעובר לא מסתובב: גדול מדי, חבל טבור מפריע, מבנה רחם מיוחד, מיקום השיליה ועוד. כל אלו נשקלים על ידי הרופא טרם ההיפוך. מובן שיש לבצע בדיקת אולטראסאונד לאימות כל הממצאים.
משקל העובר אינו כה מוגזם, והערכות המשקל באולטראסאונד אינן כה מדוייקות והטעויות יכולות להגיע עד ל 10-20%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)