טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, התגלתה לנו ציסטיק היגרומה בגודל 7 מ"מ... אנחנו הולכים היום לייעוץ גנטי ומודעים להשלכות של הגודל... אבל - אולי? אולי יש סיכוי להציל את הבייבי שלי? אמרו לי שגם אם הכל יהיה תקין עד סוף ההריון (כולל מי שפיר וסקירות) אז עדיין יש סיכוי גבוה מאוד למום שלא ניתן לזיהוי באולטרסאונד, כגון: בעיות בכלי הדם וכדומה. אני בשבוע 13 והעובר גדול ביומיים ומעבר לציסטה הכל תקין! באולטרסאונד נוסף שעשינו לאחר השקיפות עשו לי מאין "סקירה מוקדמת מאוד" (רק בשביל להרגיע אותנו קצת) והכל היה תקין כולל אף, לב, חבל הטבור וכדומה. מתחננת לקצת אופטימיות.... נ.ב כבר פספסתי סיסי שיליה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהמשך לשאלתי לגבי הציסטה כשלושה שבועות שאני מצוננת on\off הצינון מגיע בלי סיבה מובנת (מזגן, שיער רטוב ורוח...)והולך ללא כדורים או תרופות סבתא.... בדרך כלל נעלם לאחר שינה ומופיע במהלך השינה יש קשר בין זה לבין הציסטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר