אפשרות לטעות בבדיקות העל קוליות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפשרות לטעות בבדיקות העל קוליות?
    שיראל
    13/06/2009

סיימתי את הקשר הזוגי לאחר 5 שנים לפני מס' חודשים, במשך זמן זה יצאתי עם אדם אחר שעימו גם קיימתי יחסי מין.
    דברים השתנו ולבסוף נפרדתי מהחבר החדש וחזרתי לקודם (הבחור של ה-5 שנים).
    לאחר חודש גיליתי שאני בהריון. (כיום כבר בחודש שמיני)

אני זוכרת בוודאות מתי שכבתי עם כל אחד מהם.

בכל הבדיקות העל קוליות במשך ההריון נראה כי העובר נוצר בתאריך שבו שכבתי עם בן זוגי הנוכחי (החבר הראשון).

חשוב לי לציין כי יש הפרש גדול של 12 ימים בין הזמן ששכבתי עם החבר לבין הבחור הזמני (ולא יום אחרי יום)

בנוסף להכול עם הבחור הזמני השתמשנו באמצעי מניעה (קונדום) ועם החבר לא!

האם ישנה אפשרות שבכל הבדיקות (שקבעו גיל עובר) הייתה טעות כה גדולה של 12 ימים וההריון הוא של הבחור הזמני למרות התאריכים, הבדיקות ואמצעי המניעה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

הילה
    14/06/2009

שלום,
    לדעתי אין לך מה לדאוג יותר מדי כיוון שאם השתמשת בקונדום בצורה נכונה ( הוא לא נקרע , הזרע
    לא נזל ממנו וכו' ) אין סיכוי להריון. חוץ מזה הטעות באולטראסאונד של שבועיים נראת לי אפשרית
    אך לא סבירה, במיוחד בתחילת ההריון ששם הבדיקות קובעות די במדוייק את גיל ההריון.
    אבל הסיכוי שזה מהחבר הזמני , קטן ככל שיהיה (והוא באמת קטן נורא) עדיין קיים! רק בדיקה
    לאבהות (רקמות DNA) תוכל לתת תשובה של 100%
    קחי בחשבון שאני לא רופאה וזה הסבר שאין לא שום חותמת רשמית.
    בהצלחה בלידה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו