כמות מי שפיר מועטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות מי שפיר מועטה
    דורית
    25/06/2009

שלום רב,
    אתמול ביצעתי בדיקת סקירת מערכות מורחבת שבוע 22, הבדיקה יצאה תקינה למעט כמות מי השפיר שיצאה גבולית: AFI 10.88 CM ובכתב יד כתב הרופא אחוזון 9.
    קבעתי כבר בדיקה לעוד שבוע למכון US לבדיקת כמות מי השפיר לפי הפנית רופא.
    האם יש לי סיבה לדאגה? מהו הגרף וכמה גבולית אני?
    לתשובתך אודה,
    דורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות מי שפיר מועטה

הוספת תגובה

• כמות מי שפיר

ד``ר רון ברדין
    25/06/2009

דורית שלום
    מהנתונים לעיל ניתן לומר שכמות המים היא בתחום הנורמה. אחוזון 9% נכנס בתוך הגדרות הנורמה. יחד עם זאת יש מקום למעקב כמות מים ונכונה לטעמי הביקורת שלך עוד שבוע. הסיבות למיעוט מים הן ראשית ירידת מים ואם לא חשת בכזו אז בשלב זה יורד מהפרק. מבחינת מומים , מומי כליות כגון כליות פוליציסטיות גורמות למיעוט מים אך הסקירה אני מבין תקינה ולכן סבירות קטנה מאוד.
    אחזור לפתיח. הכמות בתחום הנורמה ואחרי הביקורת הבאה שלך שבא כמות המים יכולה אף לחזור לתקין אשמח לענות על שאלות נוספות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

דורית
    28/06/2009

תודה רבה על תשובתך המופרטת.
    בהחלט אדאג לעדכן ולשאול שאלות נוספות בהתאם לממצאים של הבדיקה ביום חמישי הקרוב.בתקווה שאכן הכל יהיה בסדר.
    שוב תודה,
    דורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו