שק הריון קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שק הריון קטן
    דורית
    10/07/2009

שלום
    בבדיקת אולטראסאונד נמצא עובר עם דופק בשבוע 6.5 אבל שק הריון המתאים לשבוע 5.1. הייתי אצל הרופא והוא היה נשמע מאוד פסימי לנוכח התוצאות ואמר שייתכן מאוד שאני אחווה הפלה טבעית. יש לציין שיש לי דימומים אבל מאוד מאוד חלשים וגם לא כל הזמן, בעיקר הפרשה חומה.
    אשמח לקבל חוו"ד נוספת לגבי הסיכויים להריון תקין למרות הנתונים הנ"ל.
    ***מדובר בהריון ראשון שנקלט בעזרת כדורי איקקלמין, ללא הפלות בעבר. אני בת 28.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שק הריון קטן

הוספת תגובה

• למה לא עונים

דורית
    17/07/2009

ענית לכולם למעלה ולי שאני מחכה שבוע לא עניתם....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדורית

פרופ` ישראל מייזנר
    18/07/2009

ברגע בו נצפה דופק עוברי תקין, גודל השק ההריוני פחות חשוב. חשוב לעקוב אחר גדילת העובר ולמדדו. כל זאת, בהסתייגות גדולה שכן צריך לראות בעין את הממצאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאושרת

פרופ` ישראל מייזנר
    18/07/2009

אמנם העובר שברחמך מעט גדול מהצפוי, עדיין ממדיו בתוך טווח הנורמה לגיל ההריון. חלק מן העוברים, יכולים להוולד מעט גדולים מהצפוי, ללא סוכרת הריונית. בהתחשב בעובדה, כי כבר מסקירת המערכות נתגלה כי העובר גדול מהצפוי, הרי העובר שומר על גדילה תקינה. מה שדרוש הוא מעקב ותו לא. אין לי ספק, כי הרופא המטפל בך, ידע לעשות זאת כראוי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו