מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיפות עורפית 3.1 וציסטה בצווארלירון16/07/2009
אני בת 18 אני בהריון בשבוע 13+5
אתמול עשיתי בדיקת שקיפות עורפית והורפא גילה 2 ממצאים שקיפות עורפית מרובה 3.1 מ"מ
וציסטה בצוואר בקוטר 7 מ"מ
הרופא לא נתן לי תקווה מאז הבדיקה אני לא מפסיקה לבכות ואני נמצאת בחרדה
קרה שמישהי גם גילתה בבדיקה את שני הממצאים הללו ?
אם כן תספרי לי בבקשה מה היה הלאה מה עשית ?
ממליצים לי על הפלה ואם אני עושה הפלה זה רק הפלה בלידה מוקדמת כי אני אוטוטו בשבוע 14 ואני נורא חוששת מזה
היפנו אותי לייעוץ גנטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית מעובה
ד``ר רון ברדין17/07/2009לירון שלום
מימצאי הבדיקה אמנם מכוונים להשלמת בירור כרומוזומלי כלומר דיקור מי שפיר או סיסי שלייה ועל כך יינתן לך הייעוץ הגנטי. יש להדגיש שברוב המיקרים כאשר שקיפות עורפית בעובי 3-4 מ"מ בדיקת מי השפיר תקינה . השילוב עם המימצא בצוואר אכן דורש הערכה של דרגת העלאת הסיכון. בכל מקרה במידה ובדיקת הכרונוזומים תקינה יש מקום לבצע אקו לב עובר בשלבים מתקדמים יותר של ההריון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)