טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום! לפני כשבוע וחצי רשמתי כאן הודעה לגבי ממצא שנמצא בסקירה השנייה אצל העוברית שלי בשבוע 22+4 שהוא קפל צווארי 6.4 מ"מ. נשלחתי לאקו לב-יצא תקין, נשלחתי לסקירה שנייה נוספת מורחבת אך הממצא לא התגלה הפעם הרופא אמר שהכל בסדר גמור. הוא מדד כ-5 פעמים והתוצאות היו בין 3.3 מ"מ ל4.8 מ"מ כשרוב המדידות נוטות ל 3+. הגנטיקאית לא ידעה לאיזה ממצא להיתייחס ואמרה לנו לעשות סקירה בפעם השלישית והתור נקבע לעוד שבועיים. השאלה שלי היא לאיזה תוצאות להאמין? והאם יכול להיות שהקפל נעלם? והאם אני יכולה להיות כבר רגועה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חבל שתפלי בין הכסאות. אין מדדים אמיתיים לקפל עורפי בגיל הריון מתקדם שכזה. לכן כל הערכה היא מסוביקטיבית ונשענת על ניסיון הבודק. אם אינו מתרשם ממצא חריג, רוב הסיכויים הם לממצא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר