מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירה בשבוע 15+3ה.ה02/08/2009
הריון 3 -הריונות תקינים,לידות רגילות.
בשבוע שעבר עברתי סקירה מוקדמת.
הרופא שקיבלתי לא מי שביקשתי.ולאחר מכן נאמר לי שמי שביקשתי לא עורך סקירה למרות שעשה לי שקיפות.
נכנסנו לבדיקה-והרופא היה פשוט לא סימפטי בכלל.עשה הכל במהירות זילזל בשאלותינו.
ובקושי היה ניתן להבין ממנו משהו.
בנוסף להכל ממש הכאיב לי ולחץ על הבטן בחוזקה ואף הזיז באגרסביות את המקלון שהחדיר....
לא זכרתי מההריונות הקודמים שככה כאב.
בעלי התבאס כאשר ביקש ממנו לזוז כל רגע.
בקיצור לא יכלנו בכלל הבין כלום.
הוא רשם שהכל תקין בלי שום הסברים אחרים.
אמר שמין העובר זכר אל אף שאני לא יכולה להיות בטוחה אחרי שעשה הכל במהירות וללא שום התייחסות איבר לאיבר.
מה אני אמורה לעשות חוץ מלהתלוננן.האם כדאי לחכות לסקירה מאוחרת או לבצע שוב.(כמובן אצל מישהו אחר-לא יודעת לאן..)
מה הסיכוי שטעה במשהו ובמין העובר.
אני כבר שבוע לא מפיסיקה לחשוב על הבדיקה המזעזעת הזו.
סבלתי יומיים מהכאבים שלחץ...
תודה,שנהיה בריאים
ה.ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הה
ד``ר רון ברדין07/08/2009ה.ה שלום
בהצלחה רבה בהמשך ההריון ולצערי אנחנו בהחלט המתאימה לתשובות בנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)