מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה שנייה-בבקשה תענו ליאריאלה04/08/2009
שלום רב,
אני בת 28 ונמצאת בשבוע 22+5, הריון ראשון.
ביצעתי בתחילת השבוע סקירת מערכות מורחבת שנייה (את הראשונה ביצעתי בשבוע 14) ובה הרופא מצא (ציטוט:) "רביע שמאלי תחתון ממצא היפואקוגני מאורך בעובי 4 מ"מ יתכן לולאת מעי גס מורחבת".
הרופא אמנם ביקש שאחזור אליו לאולטראסאונד בעוד חודש למעקב, אך אמר שזה לדעתו כנראה כלום ושזה מאוד קטן ושבקלות ניתן היה לא לשים לב לזה בסקירה.
חקרתי באינטרנט וראיתי כל מיני דברים שהפחידו אותי.
ביצעתי בדיקות גנטיות לפני שגיליתי שאני בהריון (ייתכן שהייתי הרה כבר בביצוע הבדיקות) והכל יצא תקין אך אחד מאיתנו לא נשא לכלום. בנוסף רופא הנשים שלי בדק לי CMV והתוצאות תקינות.
שאר הנתונים בסקירה יצאו תקינים, העובר גדול והכל תקין.
מה הממצא הזה יכול להיות? האם יש לי סיבה לחשוש? יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור למצב?
תודה ויום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מימצא בבטן העובר?
ד``ר רון ברדין07/08/2009אריאלה שלום רב
הייתי שמח מאוד לתת לך תשובה מהימנה עד כמה שניתן אך מתאור זה וללא הדמייה בהחלט קשה להיתייחס. יתרה מכך העריך הרופא המבצע שלא מדובר במימצא משמעותי ואף הזמין אותך לביקורת . אנא היתאזרי בסבלנות לבדיקה הבאה - כך סביר שתקבלי תשובה מכוונת יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)