הודעה שנייה-בבקשה תענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה שנייה-בבקשה תענו לי
    אריאלה
    04/08/2009

שלום רב,
    אני בת 28 ונמצאת בשבוע 22+5, הריון ראשון.
    ביצעתי בתחילת השבוע סקירת מערכות מורחבת שנייה (את הראשונה ביצעתי בשבוע 14) ובה הרופא מצא (ציטוט:) "רביע שמאלי תחתון ממצא היפואקוגני מאורך בעובי 4 מ"מ יתכן לולאת מעי גס מורחבת".
    הרופא אמנם ביקש שאחזור אליו לאולטראסאונד בעוד חודש למעקב, אך אמר שזה לדעתו כנראה כלום ושזה מאוד קטן ושבקלות ניתן היה לא לשים לב לזה בסקירה.
    חקרתי באינטרנט וראיתי כל מיני דברים שהפחידו אותי.
    ביצעתי בדיקות גנטיות לפני שגיליתי שאני בהריון (ייתכן שהייתי הרה כבר בביצוע הבדיקות) והכל יצא תקין אך אחד מאיתנו לא נשא לכלום. בנוסף רופא הנשים שלי בדק לי CMV והתוצאות תקינות.
    שאר הנתונים בסקירה יצאו תקינים, העובר גדול והכל תקין.

מה הממצא הזה יכול להיות? האם יש לי סיבה לחשוש? יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לעזור למצב?

תודה ויום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מימצא בבטן העובר?

ד``ר רון ברדין
    07/08/2009

אריאלה שלום רב
    הייתי שמח מאוד לתת לך תשובה מהימנה עד כמה שניתן אך מתאור זה וללא הדמייה בהחלט קשה להיתייחס. יתרה מכך העריך הרופא המבצע שלא מדובר במימצא משמעותי ואף הזמין אותך לביקורת . אנא היתאזרי בסבלנות לבדיקה הבאה - כך סביר שתקבלי תשובה מכוונת יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו