בדיקת מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מי שפיר
    איה ק
    08/08/2009

אני בת 31 החודש בסוף שבוע 17 להריון. שקלול של סקירת המערכות, חלבון עוברי ובדיקת הסקר המרובעת הראו כי הסיכוי לעובר עם תסמונת דאון הוא 1:9999.

אני מתלבטת לגבי בדיקת מי שפיר. בנוסף- שבוע הבא אני נוסעת לחו"ל לשבוע.

השאלה היא- האם לעשות בכלל את הבדיקה ומתי- אני יודעת שמומלץ בין השבוע ה-16ל-20, העניין הוא שמכיוון שאני טסה בתחילת שבוע הבא- מתי עדיף לעשות- לפני הטיסה או אחריה? ובמידה וחס וחלילה קורית הפלה בעקבות בדיקת מי השפיר- מתי היא מתרחשת? ישר אחרי הבדיקה או שזה יכול לקרות כמה ימים אחרי?
    אודה לתשובה מהירה- אני פשוט בלחץ זמן פה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מי שפיר

הוספת תגובה

• אני עדיין ממתינה לתשובה..

איה ק
    09/08/2009

אודה לקבלת תשובה אובייקטיבית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור מי שפיר

ד``ר רון ברדין
    09/08/2009

איה שלום רב
    תוצאות בדיקותייך מצביעות על סיכון נמוך ביותר לעובר עם תסמונת דאון כך שמהנתונים הנ"ל כולל גילך אני לא מוצא סיבה רפואית להמליץ לך לבצע דיקור מי שפיר. לגבי האפשרות שאת שוקלת ביצוע דיקור מי שפיר ללא קשר לתוצאות אלא על מנת " להיות בטוחה לגמרי" תוך הבנת סיכוני ההפלה בעניין החלטה זו לא אוכל לעזור. בדר"כ הפלה עקב הדיקור מתרחשת בימים ראשונים אחרי הפעולה ולא במיידי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו