מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיליהמיכלי08/08/2009
שלום רב
שאלתי: עשית אולטרסאונד ויגינלי בשבוע 15 ונאמר לי שיש לי שליית פתח מלאה,ועליי להיות במעקב
בשבוע 18 עשיתי מי שפיר שם נאמר כי השליה שליית פתח אבל נראה שיש סיכוי טוב שהיא תזוז
בשבוע 22 עשיתי אולטרסאונד והרופא אמר שיש לי שלייה פונדלית קידמית , יותר מזה הוא הראה לי איפה
ממוקמת השלפוחית שתן שלי וכי אין בסביבה שיליה הוא המשיך ועלה עם המתמר למעלה
ואכן באזור הטבור שלי נצפתה השליה, לא היה ברור לרופא איך שני רופאים טעו.
ההיתכן דבר כזה?
האם יכול להיות ששילית פתח תהפוך תוך שבועיים לפונדלית, האם אני יכולה להיות רגועה שאכן
אין לי שליית פתח?
תודה רבה ויום טוב
מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקום השלייה
ד``ר רון ברדין08/08/2009מיכלי שלום
בלי לראות התמונות או לבצע הבדיקה קשה ולא אמין מצידי לומר מי טעה אך כניראה שבאחת הבדיקות חלה טעות. יש מצבים בהם השלייה נמוכה או רק קצהה מכסה הפתח ועם התקדמות ההריון אמנם השלייה איננה זזה ולא מטיילת אך עם גדילת הרחם ומתיחת סיבי שריר הרחם , גם השלייה מתרחקת מאיזור הפה הפנימי של צוואר הרחם .בשליית פתח מרכזית לא סביר שתהייה תזוזה.
לדברייך הראה לך הרופא בבדיקה האחרונה את מיקום השלייה בבירור כולל שרחוקה מהפתח. בבדיקה הבאה בקשי התמקדות ובדיקת סוגייה זו שוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)