מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון דחוף בבקשה!!ויקי10/08/2009
שלום,
אתמול הייתי אצל רופא נשים שעשה לי אולטרא-סאונד ראשון ואמר שישנו שק הריון אך ללא עובר,
הווסת שלי לא הייתה סדירה בחמשת החודשים האחרונים והפעם האחרונה שקיבלתי הייתה בתאריך 19.06.09 הרופא אמר שישנם 2 אפשרויות :
1.לא תקין
2.חישוב גיל ההריון מוטעה
היום עשיתי בדיקת דם והבטא: 3225.2 MIU
אני רוצה לדעת מה זה אומר והאם יש סיכוי שכן התפתח משהוא בשבוע הקרוב?
בברכה,
ויקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר
ד``ר רון ברדין10/08/2009ויקי שלום
אין ספק שה"מחיר, של בדיקות אולטרהסאונד בשבועות כל כך מוקדמים יש בהם להעלות חרדה כאשר לא ניצפה מב שרוצים שיראה-עובר עם דופק
במילים אחרות אמליץ לך להמתין עוד מספר ימים עד שבוע עד לבדיקה הבאה
את מוזמנת לעדכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
ויקי10/08/2009תודה דוקטור,
רק שאלה נוספת: לפי נהתונים שרשמתי האם זה מתקדם בסדר?
באיזה שבוע בעצם אני נמצאת? אני פשוט בלחץ שמשהוא ישתבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
ויקי10/08/2009תודה דוקטור,
רק שאלה נוספת: לפי נהתונים שרשמתי האם זה מתקדם בסדר?
באיזה שבוע בעצם אני נמצאת? אני פשוט בלחץ שמשהוא ישתבש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקה
ד``ר רון ברדין11/08/2009ויקי
אני מסכים עם הרופא שלך. אם על פי וסת אחרונה אזי את אמורה להיות בשבוע 7+ ואז באמת לא תקין
ערך הבטא היום מתאים לשבוע 5+ בו ניתן עדיין לא להדגים קוטב עוברי אך השאלה באמת האם ערך הבטא כי הריון צעיר או כי לא עולה
לא תימלטי מהתאזרות בסבלנות לימים הקרובים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכרת תודה
ויקי11/08/2009דוקטור רון,
המון תודה על הסבלנות והתשובות המהירות
זה יפה לדעת שאפשר לסמוך על רופאים ולהרגיש בטוחים.
בקשר לבטא הרופא שללי /לח אותי לעוד בדיקת דם לבירור בטא ביום חמישי אז בעצם יוצא שאני עושה 2 בדיקות בהפרש של 3 ימים. אני מניחה שאם הבטא תוכפל אני בסדר ויהיה אפשר להירגע קצת.
אני אשמח לעדכן אותך בהמשך!!!
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכרת תודה
ויקי11/08/2009דוקטור רון,
המון תודה על הסבלנות והתשובות המהירות
זה יפה לדעת שאפשר לסמוך על רופאים ולהרגיש בטוחים.
בקשר לבטא הרופא שללי /לח אותי לעוד בדיקת דם לבירור בטא ביום חמישי אז בעצם יוצא שאני עושה 2 בדיקות בהפרש של 3 ימים. אני מניחה שאם הבטא תוכפל אני בסדר ויהיה אפשר להירגע קצת.
אני אשמח לעדכן אותך בהמשך!!!
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)