רוחב עובר בשק הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוחב עובר בשק הריון
    מיה
    19/08/2009

שלום רב, לאחר אולטרסאונד ראשון גיליתי שי לי 2 שקי הריון. גיל ההריון 7 שבועות ו3 ימים. נאמר לי כי רוחב עובר 1 הוא 4מ"מ ורוחב השני 9 מ"מ ויש לעקוב. מה הסיכויים ששני העוברים יתפתחו באופן תקין אם לשניהם דופק? אמרו לי לחזור לאולטרסאונד נוסף בעוד שבועיים - האם רק אז אוכל לדעת מה יהיה?
    תודה,
    נ.ב. הריון טבעי ללא טיפולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוחב עובר בשק הריון

הוספת תגובה

• התפתחות 2 עוברים

מיה
    21/08/2009

שלום רב, לאחר אולטרסאונד ראשון גיליתי שי לי 2 שקי הריון. גיל ההריון 7 שבועות ו3 ימים. נאמר לי כי רוחב עובר 1 הוא 4מ"מ ורוחב השני 9 מ"מ ויש לעקוב. מה הסיכויים ששני העוברים יתפתחו באופן תקין אם לשניהם דופק? אמרו לי לחזור לאולטרסאונד נוסף בעוד שבועיים - האם רק אז אוכל לדעת מה יהיה?
    תודה,
    נ.ב. הריון טבעי ללא טיפולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים

ד``ר רון ברדין
    22/08/2009

מיה יקרה
    ברפואה קשה לא פעם לנבא במושגי שחור לבן את העתיד לבוא. הייתי שואב אופטימיות מכך שלשנייהם יש דופק ונאזר בסבלנות לבדיקה הבאה. מנקודת זמן זו ובמיוחד כשלא רואים הבדיקה לא ניתן להעריך את הצפוי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר ברדין

מיה
    24/08/2009

שומרת על אופטימיות תמיד , סקרנית לדעת קצת יותר .
    שבוע מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו