טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פרופסור מייזנר שלום אני כרגע בשבוע 16. בתחילת הריוני (3 שבועות ראשונים בלבד) ישבתי במשרד עם בחורה שעברה טיפול ביוד רדיואקטיבי (איזשהו טיפול שקשור לבלוטת התריס). ישבנו ממש קרוב,כסא ליד כסא. התברר לי מאוחר יותר שאסור לנשים שהריון להתקרב לאנשים שעברו טיפול מסוג זה, מכיון שגופם פולט קרינה שעלולה לפגוע בעובר. אני מאוד מאוד מוטרדת ורציתי לשאול האם בדיקת מי שפיר שאני בכל מקרה מבצעת בקרוב, יכולה לגלות מומים שנגרמים מקרינה כזאת? האם קרינה כזאת גורמת למומים שניתן לגלותם בסקירות השונות? תודה....ואגב אני כבר לא עובדת שם יותר.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאורית, אין קשר בין הקרינה לבין גילוי פגיעה שלה בבדיקת מי שפיר. לא מוכר לי נזק מקרינה כזו, וכדאי להתייעץ עם מרכז טרטולוגי כמו זה שבבית חולים הדסה בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר