שקיפות עורפית+תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקיפות עורפית+תמונה
    שרון
    19/08/2009

שלום, עברתי שקיפות עורפית בשבוע 12+5. ידוע לי מגרידה שעברתי שיש לי מחיצה קטנה ברחם אך אמרו שלא אמורה להפריע.האם בתמונות שצירפתי (גם התלת מימד וגם הא"ס) הבליטה בצד ימין למעלה זו המחיצה? מה זה הדבר הזה נראה שזה מפריע לעובר? האם הוא ידחוף את הדבר הזה כשזה יגדל? זה עצם או רקמה שניתנת להזזה? אני קצת מודאגת...לא שאלתי את הרופא כי לא שמתי לב והסקירה רק עוד שבועיים. ..
    שאלה נוספת- רק היום ביצעתי את בדיקת הדם שאחרי השקיפות, כלומר בשבוע 13+1 האם זה בסדר? נכון שכתוב עד 13+6 על הטופס אבל האם התשובה תהיה מהימנה? (שקיפות יצאה 1.1 ) ובכלל 12+5 זה לא מאוחר מדי לשקיפות?

תודה רבה לתשובתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקיפות עורפית+תמונה

הוספת תגובה

• שקיפות עורפית

ד``ר רון ברדין
    21/08/2009

שרון שלום
    ראשית לגבי השקיפות , תקינה בהחלט ( 1.1 מ"מ ). אכןמומלץ לבצע בדיקת הסקר מוקדם יותר אך ביצעת בטווח 3 ימים מבדיקת שקיפות ובכל זאת יש להשתמש בתשובה בהערכת הסיכון המשוקלל
    לא ניתן מתמונה זו להתרשם מהמחיצה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה זו הבליטה הזו?

שרון
    21/08/2009

האם לא ניתן להתרשם כי התמונה קטנה או לא ברורה או כי זו לא נראית לך המחיצה? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרון

ד``ר רון ברדין
    22/08/2009

מתמונה "קפואה,אחת לא ניתן להתרשם במיקרה זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר קטן- האם בסקירה אוכל לבקש

שרון
    21/08/2009

לבדוק את המחיצה או שלא יראו אותה ומסתכלים רק על העובר? אני מודאגת נורא בגלל המחיצה הזו והסיבוכים ישוכלים להיות לי, אני ממש לא ישנה בלילה כי אני מדמיינת שזה מפריע לעובר, שוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו