מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיפות עורפית+תמונהשרון19/08/2009
שלום, עברתי שקיפות עורפית בשבוע 12+5. ידוע לי מגרידה שעברתי שיש לי מחיצה קטנה ברחם אך אמרו שלא אמורה להפריע.האם בתמונות שצירפתי (גם התלת מימד וגם הא"ס) הבליטה בצד ימין למעלה זו המחיצה? מה זה הדבר הזה נראה שזה מפריע לעובר? האם הוא ידחוף את הדבר הזה כשזה יגדל? זה עצם או רקמה שניתנת להזזה? אני קצת מודאגת...לא שאלתי את הרופא כי לא שמתי לב והסקירה רק עוד שבועיים. ..
שאלה נוספת- רק היום ביצעתי את בדיקת הדם שאחרי השקיפות, כלומר בשבוע 13+1 האם זה בסדר? נכון שכתוב עד 13+6 על הטופס אבל האם התשובה תהיה מהימנה? (שקיפות יצאה 1.1 ) ובכלל 12+5 זה לא מאוחר מדי לשקיפות?
תודה רבה לתשובתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקיפות עורפית
ד``ר רון ברדין21/08/2009שרון שלום
ראשית לגבי השקיפות , תקינה בהחלט ( 1.1 מ"מ ). אכןמומלץ לבצע בדיקת הסקר מוקדם יותר אך ביצעת בטווח 3 ימים מבדיקת שקיפות ובכל זאת יש להשתמש בתשובה בהערכת הסיכון המשוקלל
לא ניתן מתמונה זו להתרשם מהמחיצה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זו הבליטה הזו?
שרון21/08/2009האם לא ניתן להתרשם כי התמונה קטנה או לא ברורה או כי זו לא נראית לך המחיצה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
ד``ר רון ברדין22/08/2009מתמונה "קפואה,אחת לא ניתן להתרשם במיקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן- האם בסקירה אוכל לבקש
שרון21/08/2009לבדוק את המחיצה או שלא יראו אותה ומסתכלים רק על העובר? אני מודאגת נורא בגלל המחיצה הזו והסיבוכים ישוכלים להיות לי, אני ממש לא ישנה בלילה כי אני מדמיינת שזה מפריע לעובר, שוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)