מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר
    יעל
    04/09/2007

פרופסור מייזנר שלום
    בעוד כשבועיים אבצע מי שפיר.
    רציתי לשאול מה בעצם יכול להשתבש....?
    אני יודעת שבדיקה כזו עלולה לגרום להפלה בסופו של דבר, אבל בפועל אחרי שאני מגיעה הביתה ממה עליי לחשוש? מדימומים, מירידת מים, מזיהום, מכאבי בטן. מתי לרוץ למיון?
    אני בת 32 , ואני מתה מפחד ממה שיקרה אחרי הבדיקה...ואפילו עדייין מתלבטת אם לעשותה...
    מפחדת לעשות את טעות חיי..
    אנא עזור לי בהחלטה גורלית זו.
    ןתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר

הוספת תגובה

• מי שפיר-לפרופסור מייזנר

יעל
    04/09/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר

פרופ` ישראל מייזנר
    04/09/2007

יעל רב שלומות,
    קיימים מספר מרכיבים חשובים להצלחת בדיקת מי השפיר: א. מיומנות הרופא - יש חשיבות ליכולת להחדיר מחט לחלל הרחם תחת בקרת אולטראסאונד (מכאן מיומנותם של אנשי האולטראסאונד בביצוע בדיקות כאלו ), ב. ביצוע הבדיקה בתנאים סטרילים - יש להקפיד על צורה מסויימת של הכנה סטרילית של השדה, ללא שימוש בג'ל לא סטרילי על הבטן, ג. יש לוודא שאין תנאים המונעים ביצוע הבדיקה באותו יום: חום אמהי, התכווצויות או דימומים וכד'. מנסיוני הרב בתחום, יש גם חשיבות להרגעתה של הנבדקת טרם הפעולה, תוך הסבר על הקלות שבביצועה על ידי מי שמומחים בתחום. ביצוע הבדיקה אינו טעות, שכן היא נותנת מענה על בעיות הניתנות לזיהוי חד משמעי, כמו למשל תסמונת דאון ותסמונות אחרות.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו