טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 27 בשבוע 24+5 עשיתי סקירת מערכות מאוחרת בשבוע 23+5 בסקירה יצאה כי חדר מח שמאלי הוא9.5 ס"מ וחדר ימני 7.3 ס"מ מאז אני נורא בלחץ ולא ישנה בלליות ממחשבות שלחו אותי לייעוץ גנטי ולבדיקת mri היתי בייעוץ גנטי והוחלט שבגלל שזה נמצא בגבול הם לא ממליצים לבצע כרגע מי שפיר ובמידה ויהיו התפתחויות אז לבצע מי שפיר רק מהשבוע 32 . ברצוני לדעת האם יש על מה להילחץ ?ומה השלכות של הדבר הזה ?האם כדי לבצע עוד סקירה ולקבל עוד חוו"ד . ברצוני לציין כי כל הבדיקות שביצעתי עד היום כולל גנטיקה יצאו טובות ללא כל מימצאים מיוחדים אשמח לקבל תשובה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אסימטריה קלה של חדרי המוח נחשבת לממצא תקין, אם לא עוברים את קו ה 10 מ"מ הנחשב לגבול הנורמה. בשלב זה, מומלץ מעקב בלבד. אם האסימטריה תחרוג מטווח זה, יש לחשוב על דיקור מי שפיר. בהחלט יש מקום במקרים כאלו לבצע הערכה נוספת ולקבל עו חוו"ד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר