בדיקת מי שפיר בשבוע 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מי שפיר בשבוע 30
    עוד מעט אמא
    02/09/2009

שלום רב,
    אני נמצאת בפרשת דרכים, קשה לי לקבל החלטה בנוגע לביצוע דיקור מי שפיר. מבקשת חוות דעת נוספת. הנה הנתונים:
    בת 32, בריאה, הריון ראשון ספונטני, שקיפות עורפית - תקינה (1.1 מ"מ), חלבון עוברי - תקין (1:3500). סקירה מוקדמת - תקינה - הערה: 2 מוקדים אקוגניים בלב, אקו לב - תקין. סקירה מורחבת - תקין - הערה: 2 אגני כליות מורחבים 8מ"מ ו - 9 מ"מ. גנטיקאית לא נתנה אינדקציה למי שפיר. נפרולוג - המליץ על מעקב. ביצעתי סקירה מכוונת - ללא שינוי באגני הכליות (נע בין 6.5 מ"מ - 10 מ"מ).
    לפני יומיים עברתי סקירה נוספת ביח' להריון בסיכון, בסיכום שכנעתי את הרופאה לתת לי אופצייה לדיקור מי שפיר לאור טענתה: "...אני לא שקטה עם הממצאים...".
    העובר נראה תקין לחלוטין, כמות מי שפיר, תנועות,עצם הירך, גודל ומשקל. לפי הדמיות תלת מימד לא נצפה משהו חריג, נראה ממש בסדר.
    האם לדעתך, אלה הן הסיבות מספיק מוצדקות לביצוע בדיקת מי שפיר בשבוע 30 להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מי שפיר בשבוע 30

הוספת תגובה

• מקפיצה

עוד מעט אמא
    03/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תגובה ממנהלי הפורום?!

עוד מעט אמא
    07/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן או לדיקור מי שפיר

ד``ר רון ברדין
    08/09/2009

שלום לאמא לעתיד
    מאחר וביצעת כל הנידרש ובעיקר ייעוץ גנטי בשאלה הספציפית של דיקור מי שפיר או , תהייה זו טעות שלא תוסיף עזרה בהחלטותייך לייעץ כאן בעניין אותה שאלה.
    ההמלצה שקיבלת על ידי היועץ הגנטי לקחה בחשבון אני מניח את המימצאים לעיל.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו