מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אולטרה סאונד שגרתית משונהרביד07/09/2009
שלום רב!
עד היום הייתי בשבוע 27 בכל הבדיקות כולל סקירות מערכות ולפתע היום יצאו תוצאות האולטרה סאונד של הקופה שאני בשבוע 26 ,תחילה הרופא שלי טען כי זה תואם בסוף הבדיקה הבין כי זה אינו תואם ואמר כי יכולה להיות בעיה בטעינת הנתונים באולטרה סאונד,כיוון שתמיד היה אי דיוק של יום יומיים ולא שבוע ,נשמע לי כי אכן יש חריגה במכשיר עצמו ולא בעוברון ועם זו אשמח לשמוע זאת מרופא מומחה .
להלן הנתונים:
25W5D BPD 6.30 CM
HC 24.1 CM 26W1D
AC 21.8 CM 26W1D
FL 4.92CM 26W1D
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פער של שבוע בגודל העובר
ד``ר רון ברדין08/09/2009רביד שלום רב
ראי , פער של שבוע הוא גבולי כלומר לא ניתן להסיק מכך על בעייה כלשהיא במיוחד אם כל הבדיקות עד עתה תקינות
מה שמתבקש לעשות הוא לחזור על הערכת המשקל כשבועיים לפחות מבדיקה אחרונה זו ולבחון האם יש מגמה כל שהיא . האם הפער גדל יש לברר הסיבה ובמידה ו "התיישר" לכיוון התואם את שבוע ההריון אז חזרת לשיגרה.
אין מנוס מלהתאזר בסבלנות ובשלב זה לא רואה מקום לחרדה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)