מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv ומי שפיר בשבוע 32set84907/09/2007
לפרופ' מייזנר שלום,
2 בדיקות CMV בתחילת ההריון (שבוע 8 ושבוע 11) הראו תוצאות דומות:
IgG - 13.7
IgM - Iow positive
Avidity - 50%
התייעצות עם מומחים למחלות זיהומיות הביאה למסקנה כי לאור הממצאים, מדובר בזיהום ישן, ללא ריאקטיבציה ולכן אין צורך בבדיקת מי שפיר.
אבל...
בבדיקה נוספת שעשיתי בשבוע 26 נמצא כי:
IgG - 170
IgM - Reactive
Avidity - 70%
(בזמן שעבר בין הבדיקות שונתה שיטת הבדיקה בקופ"ח לאומית).
מה משמעות התוצאה החדשה ? האם יש מקום לדאגה ?
בהמלצת רופא מתה"ש, ביקשתי מהמעבדה לבדוק בשנית את דגימות הדם (כל ה- 3) בשיטה החדשה וזאת על מנת שאוכל להתייחס לאותם מדדים.
כמו כן, נקבע לי מועד לדיקור מי שפיר בשבוע 32.
אני כרגע בשבוע 27+4 .
מה עושים ? האם באמת יש צורך בבדיקת מי שפיר בשבוע כל כך מאוחר ? האם יש חשש לאור הממצאים שהעובר נדבק ?
אודה עבור עזרתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV שב' 32
פרופ` ישראל מייזנר10/09/2007הייתי פונה שוב למומחה למחלות זיהומיות. לפי הבדיקות, הסיכוי שהעובר חולה, להערכתי, קטן ביותר אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)