תאום נעלם וסקר ביוכימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאום נעלם וסקר ביוכימי
    נועה
    08/09/2007

בת 27.5 . בשבוע 15 לפני סקירה מוקדמת ואחרי בדיקת שקיפות שיצאה תקינה ( 1:7000 לאחר שיכלול של גילי עם תוצאות הבדיקה , בנוסף נצפה גשר האף). התחלתי את ההריון עם תאומים 2 שקים נפרדים ובשבוע עובר אחד 8 אחד הפסיק להתפתח והשק אמור להיספג עם הזמן.
    מה אמינותה של בדיקת החלבון העוברי במקרה כזה?
    הרופא שלי לא הפנה אותי לבדיקת אינהיבין למרות שראיתי נשים עם הריונות תאומים שכן מבצעות אותה... האם צריך/ כדאי לעשות ? עד כמה הבדיקה תהיה אמינה ?
    עד איזה שבוע אפשר לעשות אינהיבין ואיפה מבצעים את הבדיקה ?
    תודה על התשובה נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאום נעלם וסקר ביוכימי

הוספת תגובה

• תאום נעלם

פרופ` ישראל מייזנר
    10/09/2007

בנוכחות עובר אחד מת, כל הבדיקות ההורמונליות מאבדות מאמינותן, שכן לא ברור מהי תרומתו האמיתית לתוצאה הסופית של העובר המת! הדבר נכון גם לגבי האינהיבין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !! עוד שאלה קטנה

נועה
    10/09/2007

מה דעתך על בדיקת מי שפיר במקרה זה? האם בסדר להסתמך רק על הסקירה המוקדמת ועל השקיפות או שכדאי לעשות את הבדיקה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאום נעלם

פרופ` ישראל מייזנר
    10/09/2007

אני אישית חסיד גדול של מי שפיר. דין ביצוע הבדיקה כמו בכל אישה רגילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו