מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק קטןמיכל21/09/2009
לרופאים שלום
שמי מיכל אני בשבוע 23 הייתי בסקירת מערכות מאוחרת בקופ"ח והרופא ציין שהתינוק קטן מדי בצורה חריגה ועליי לעשות מעקב צמיחה הייתי גם אצל רופא פרטי ושם נאמר אותו דבר התינוק שוקל 375 גרם והרחם נמצא ממש למטה והשיליה אחורית מי שפיר תקינים
מה אוכל לעשות כדי לדעת שהתינוק אכן בריא בלי מומים?
מחכה לתשובה בדחיפות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר קטן
ד``ר רון ברדין23/09/2009מיכל שלום ושנה טובה
מאחר ולא צירפת מדדי גדילת עובר, והאם בשלב מוקדם של ההריון בטרימסטר 1 תאם גודל העובר את שבוע ההריון אסתמך על הנ"ל בלבד. להערכת מומים ביצוע סקירת מערכות מהווה כלי טוב בהערכה. במידה ולמעט הגודל הסקירה תקינה ובמידה וביצעת סקירה מוקדמת והיא תקינה הרי שנישללה קבוצה גדולה ומשמעותית של מומים. לגבי מומים כרומוזומליים בדיקת מי השפיר נותנת מידע . לשאלת הצורך בביצוע דיקור יש מקום לייעוץ גנטי
ובכלל להערכת הסיבות לעובר קטן רצוי שתבקרי הרופא המטפל שלך בהקדם למען יפנה אותך לבירור המתאים
בהצלחה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)