ממצא לא ידוע מאחורי הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצא לא ידוע מאחורי הרחם
    אתי
    23/09/2009

שלום
    אני בת 27 בהריון הראשון שלי שבוע 22 בד"כ בריאה לא לוקחת כדורים מכל סוג שהוא
    וגם לא לקחתי גלולות אף פעם .
    עד היום כל הבדיקות שנעשו לי במהלך ההריון היו תקינות ברוך ה' גם השקיפות עורפית החלבון עוברי והסקירה המוקדמת
    אתמול עשיתי אולטראסאונד טרימסטר 2 - סקירה מאוחרת
    והרופא שעשה לי את הבדיקה אמר שעם העובר הכל תקין ברוך ה' , אבל הוא ראה ממצא שהוא לא ידע להגיד לי מהו דבר שמאוד הדאיג אותי והלחיץ אותי.
    הוא רשם בסיכום: מאחורי הרחם ממצא ציסטי עם הדים אקוגנים בתוכו, ממצא מאורך מימדים
    69*45 מ"מ לא הודגמה זרימה הודגמו מס' מחיצות בממצא .
    קבעתי תור לרופא הנשים שלי לברור בממצא אבל זה יהייה רק ביום חמישי הבא ואני נורא מתוחה ומוטרדת. יש לציין כי איני חשה בכאבים או במשהו לא תקין .
    בעבר הייתה לי ציסטה בין השחלה לחצוצרה שגרמה לי לכאבים ורצו לנתח אותי לבסוף היא נעלמה לבד וביטלו לי את הניתוח .
    הייתי רוצה לשמוע את חוות הדעת שלך ? אני חייבת להירגע ולפחות לדעת מה זה יכול להיות ?
    האם לאור הממצאים יש סיבה לדאוג ? אודה לך על התשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממצא לא ידוע מאחורי הרחם

הוספת תגובה

• מימצא מאחורי הרחם

ד``ר רון ברדין
    24/09/2009

אתי שלום רב
    ישנם תחומים ברפואה במיוחד במיקצוע שלנו שאין כמו מראה עיניים וניסיון לפענח כוונת הבודק דרך הנייר לא מיקצועית. אני מניח שהרופא המטפל שלך יפנה אותך להערכה נוספת. עלייך בהחלט לשאוב עידוד מההיתפתחות התקינה של ההריון ולהשלים הבירור לגבי המימצא
    בהצלחה ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו