גודל וגיל לפי אולראסונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל וגיל לפי אולראסונד
    הדר
    26/09/2009

שלום,

הוסת האחרונה שלי הייתה ב- 11.07.09. המחזור שלי מדוייק תמיד, אורך 28 ימים. ע"פ בדיקת אולטראסאונד ב- 09.09 ע"פ גודל העובר (ושבוע 6.4 וגודל 6.5) הוא חישב לי וסת אחרונה ב- 25.07.09 (שבועיים אחרי הוסת שהייתה בפועל) ושהריתי ב- 08.08.09. ע"פ החישוב שלי ב- 09.08.09 הייתי אמורה לקבל כבר את הוסת הבאה.

שאלותיי:

1. ייתכן שוסת תחושב שבועיים אחרי הוסת שהייתה בפועל (העובר בעצם "קטן" בשבועיים)?

2. ייתכן שנקלטתי להריון יום לפני המחזור הבא?

3. יכול להיות שהחישוב של הגודל לא לגמרי מדויק ?

אציין שבאלוטראסונד ראו דופק והכל נראה תקין.

תודה וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גודל וגיל לפי אולראסונד

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה 3

הדר
    26/09/2009

רק לתקן את שאלה 3
    יכול להיות שהגיל שקבע הרופע על פי הגודל לא מדויק ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב גיל הריון

ד``ר רון ברדין
    30/09/2009

הדר שלום
    למען נעשה הדברים פשוטים. ו.אחרונה ניקבעה כנקודת זמן המקובלת לחישוב גיל הריון ואל לך להתבלבל שהביוץ וההפריה קורים סביב שבועיים אחר כך. בשלב בו רואים כבר שק הריון ובעיקר אם יש עובר עם דופק ניתן למדוד את גודל העובר ובהתאם את גיל ההריון המדוייק . בשליש ה 1 להריון בדיקת האולטרהסאונד אמינה יותר בקביעת גיל הריון וכאשר יש פער של מעל 7 ימים מגיל הריון על פי וסת אחרונה, קובעים את גיל ההריון על פי בדיקת האולטרהסאונד.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו