הריון אקטופי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון אקטופי
    יפה
    26/09/2009

ב-13.9 בטא 72
    ב23.9 נעשה אולטראסאונד ראשון. לאחר חישוב שלי של שבוע 6+ לפי חישוב מתאריך הביוץ והממצאים: רחם ובתוכו דימוי שק מאוד ראשוני קוטר 11.3 מ"מ
    שחלה שמאל תקינה שחלה ימין תקינה
    בחצוצרה ימין בחיבור 1/3 פרוקסימלי עם ה 2/3 דיסטלי ממצא מאורך גודל 16*32 מ"מ ובתוכו עיגול היפואקואידי 8 מ"מ
    הרופא עשה לי מיד בדיקת בטא נוספת ויצא 5300 שזאת עליה תקינה.

יש לי תור נוסף להמשך השבוע לאולטראסאונד.
    השאלה האם יכול להיות שהכל בסדר (עליה תקינה בבטא- יכול להיות הריון חוץ רחמי עם עליה תקינה בבטא? ואם כן אז עם שק ברחם?) ויראו עובר ודופק בהמשך - אין לי מחזור סדיר ויכולה להיות טעות בחישוב השבוע.
    אם כן מה יכול להיות הממצא בחצוצרה אם לא הריון חוץ רחמי? אני רוצה לבוא מוכנה נפשית לבדיקה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון אקטופי

הוספת תגובה

• תודה מראש

יפה
    26/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימצא בחצוצרה

ד``ר רון ברדין
    30/09/2009

יפה שלום רב
    עליית בטא תקינה איננה מאפיינת הריון חוץ רחמי .
    עם כל הרצון להכינך נפשית לבדיקה הבאה קשה ולא נכון יהיה לנסות לפענח המימצא בחצוצרה בלי שרואים אותו כך שאין מנוס מהמתנה לבדיקה ובהצלחה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יפה
    04/10/2009

ראו דופק בשק ברחם ומה שהיה בחצוצרה התמוסס. אמר שכנראה היה מקום ההפריה או משהו כזה. כנראה שהחישוב של הגיל קטן יותר בשבוע מה שחשבתי. תודה על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו