מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון אקטופייפה26/09/2009
ב-13.9 בטא 72
ב23.9 נעשה אולטראסאונד ראשון. לאחר חישוב שלי של שבוע 6+ לפי חישוב מתאריך הביוץ והממצאים: רחם ובתוכו דימוי שק מאוד ראשוני קוטר 11.3 מ"מ
שחלה שמאל תקינה שחלה ימין תקינה
בחצוצרה ימין בחיבור 1/3 פרוקסימלי עם ה 2/3 דיסטלי ממצא מאורך גודל 16*32 מ"מ ובתוכו עיגול היפואקואידי 8 מ"מ
הרופא עשה לי מיד בדיקת בטא נוספת ויצא 5300 שזאת עליה תקינה.
יש לי תור נוסף להמשך השבוע לאולטראסאונד.
השאלה האם יכול להיות שהכל בסדר (עליה תקינה בבטא- יכול להיות הריון חוץ רחמי עם עליה תקינה בבטא? ואם כן אז עם שק ברחם?) ויראו עובר ודופק בהמשך - אין לי מחזור סדיר ויכולה להיות טעות בחישוב השבוע.
אם כן מה יכול להיות הממצא בחצוצרה אם לא הריון חוץ רחמי? אני רוצה לבוא מוכנה נפשית לבדיקה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מראש
יפה26/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימצא בחצוצרה
ד``ר רון ברדין30/09/2009יפה שלום רב
עליית בטא תקינה איננה מאפיינת הריון חוץ רחמי .
עם כל הרצון להכינך נפשית לבדיקה הבאה קשה ולא נכון יהיה לנסות לפענח המימצא בחצוצרה בלי שרואים אותו כך שאין מנוס מהמתנה לבדיקה ובהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יפה04/10/2009ראו דופק בשק ברחם ומה שהיה בחצוצרה התמוסס. אמר שכנראה היה מקום ההפריה או משהו כזה. כנראה שהחישוב של הגיל קטן יותר בשבוע מה שחשבתי. תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)