מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היקף ראש עוברלידיה27/09/2009
שלום,
שמי לידיה בת 35. אתמול עשיתי סקירת מערכות מורחבת אני בשבוע 22+2 להריון (שלישי במספר).
בסקירה עלו הממצאים הבאים: היקף ראש עובר גדולים מגיל הריון לפי וסת אחרון, לא מעבר ל-2 סטיות תקן. חדרי מוח: ימיני 7.4 מ"מ שמאלי 10 מ"מ.
חשוב לציין שמין העובר זכר וכי כל הבדיקות הקודמות שלי תקינות (שקיפות, סקירה מוקדמת, בדיקות דם, לא עשיתי דיקור מי שפיר)
הרופא הבודק הפנה אותי לייעוץ גנטי ולבירור נרחב.
האם יש לי מקום לדאגה??? אני מאוד מאוד חוששת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה של חדרי מח לטרליים
ד``ר רון ברדין30/09/2009אסימטריה ברוחב חדרי המח הינה תופעה בה אנו ניתקלים תכופות. במידה והבדיקה האנטומית של המח נימצאה תקינה בנוכחות סקירה מוקדמת תקינה הסבירות לבעייה פוחתת משמעותית מה גם שלא מדובר בהרחבת חדר אלה בגבול העליון של רוחב החדר המוגדר 10 מ"מ.
יש כמובן לחזור על הבדיקה כשבועיים לערך מבדיקה קודמת בבדיקה מכוונת למח כולל הערכת חדרי המח על מנת לודא שאין דינמיקה ברוחב החדרים. אני גם מסכים עם המלצתו של הרופא לייעוץ גנטי שם ידונו עימך בין השאר בשאלת הצורך בדיקור מי שפיר והאם יש צורך בהדמייה נוספת כ MRI.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לידיה30/09/2009תודה על תשומת הלב ותשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)