הריון שבוע 6 + 5 ימים - ללא שק חלבו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון שבוע 6 + 5 ימים - ללא שק חלבו
    אורית
    27/09/2009

שלום רב,
    היום עשיתי יקת אלטרסנד עקב דימומים, בבדיקה ראושק היון אך טרם נראה חלמון בשקית. גודל השק התאים לשבוע כמו כן צויין כי מיקום השקיות מעט נמוך ברחם וכי 2 השחלות הוגמו.
    הטכנאית שלחה אותי לרופא נשים לשם מנוחה , ואמרה שנעשה בדיקה חוזרת בעוד שבוע.
    אשמח אם תוכלו להסביר לי מדוע לא נצפה שק חלמון ? והאם באמת יש סבירות שיצפה עובר ודופק בשלב מאוחר יותר? במידה ולא האם גרידה זו התשובה? והאם מנוחה יכולה לעזור ?
    תודה רבה על כל הסיוע,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימומים נוספים...

אורית
    29/09/2009

משום מה שכחתי לציין שיש לי הרבה דימומים... האם יש צורך במנוחה? והאם יש טעם לחכות לשבוע 7 + 6 ימים - זהו היום שקבעו לי תור נוסף לאולטרסאנד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

אורית
    29/09/2009

כמו כן אמרו לי שק ההריון נמוך יותר מהמיקום הרגיל.
    סליחה על 3 ההודעות במקום הודעה אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום בשליש 1 של הריון

ד``ר רון ברדין
    30/09/2009

אורית שלום
    נוכח התיאור שלך לעיל על הדימומים נכון תעשי אם תפני לבדיקת הרופא המטפל שלך להערכה ולבדיקה
    מעבר לכך דימום בשליש 1 של ההריון מעלה הסיכון להפלה כך שבשלב זה לא ניתן להיתנבא לגבי ההמשך. אי התאמה בין גיל הריון על פי וסת אחרונה ועל פי בדיקת אולטרהסאונד אפשרית וכאשר איננה מבטאת מסלול לא תקין , היא מבטאת גיל הריון צעיר יותר שמשמעותו שהביוץ והכניסה להריון מאוחרת ממה שחשבת
    בהצלחה ושוב אם הדימומים נימשכים , פני בהקדם לרופא מטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו