מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שבוע 6 + 5 ימים - ללא שק חלבואורית27/09/2009
שלום רב,
היום עשיתי יקת אלטרסנד עקב דימומים, בבדיקה ראושק היון אך טרם נראה חלמון בשקית. גודל השק התאים לשבוע כמו כן צויין כי מיקום השקיות מעט נמוך ברחם וכי 2 השחלות הוגמו.
הטכנאית שלחה אותי לרופא נשים לשם מנוחה , ואמרה שנעשה בדיקה חוזרת בעוד שבוע.
אשמח אם תוכלו להסביר לי מדוע לא נצפה שק חלמון ? והאם באמת יש סבירות שיצפה עובר ודופק בשלב מאוחר יותר? במידה ולא האם גרידה זו התשובה? והאם מנוחה יכולה לעזור ?
תודה רבה על כל הסיוע,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים נוספים...
אורית29/09/2009משום מה שכחתי לציין שיש לי הרבה דימומים... האם יש צורך במנוחה? והאם יש טעם לחכות לשבוע 7 + 6 ימים - זהו היום שקבעו לי תור נוסף לאולטרסאנד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
אורית29/09/2009כמו כן אמרו לי שק ההריון נמוך יותר מהמיקום הרגיל.
סליחה על 3 ההודעות במקום הודעה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בשליש 1 של הריון
ד``ר רון ברדין30/09/2009אורית שלום
נוכח התיאור שלך לעיל על הדימומים נכון תעשי אם תפני לבדיקת הרופא המטפל שלך להערכה ולבדיקה
מעבר לכך דימום בשליש 1 של ההריון מעלה הסיכון להפלה כך שבשלב זה לא ניתן להיתנבא לגבי ההמשך. אי התאמה בין גיל הריון על פי וסת אחרונה ועל פי בדיקת אולטרהסאונד אפשרית וכאשר איננה מבטאת מסלול לא תקין , היא מבטאת גיל הריון צעיר יותר שמשמעותו שהביוץ והכניסה להריון מאוחרת ממה שחשבת
בהצלחה ושוב אם הדימומים נימשכים , פני בהקדם לרופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)