מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות חלבון עובריקרנה30/09/2009
הי,
קיבלתי היום את תוצאות החלבון העוברי שעשיתי.
אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין מה הן אומרות בדיוק.
חשוב רק להגיד שבסוף כתוב האיבחון הסופי שהתוצאות בתחום הנורמה.
התוצאות:
חלבון עוברי (MSAFP- 0.69 MOM
20.10 NG/ML
גונדופטרופין שיליתי HCG MOM1.15
21.80 IU/ML
אסטריול בלתי קשור MOM UE3 0.93
0.90 NG/ML
ו.. סיכון לפי גיל ובדיקות: 1:905 לפי גיל: 1:683
לפי התוצאות הסטטיסטיות אני מבינה שזה בסדר.
אולם מעניין אותי לדעת מה זה בדיוק שאר התוצאות המפורטות מעלה..(במיוחד אלו שרשומות מתחת לערך הראשון, כמו ה- 20.11)
אשמח לעזרה ועצה.
קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות תבחין משולש
ד``ר רון ברדין30/09/2009קרנה יקרה
קצרה היריעה כאן לתת שיעור בהכרת מרכיבי התבחין המשולש , סיבות לערכים גבוהים או נמוכים
אכן התשובות ניראות תקינות כך גם הסיכון המשוקלל שהוא בתוך תחום הנורמה. אנא פני עם תוצאות אלה לרופא המטפל .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לד"ר
קרנה01/10/2009בוקר טוב,
אני מאוד מאוד מודה על המענה...
הסיבה ששאלתי בפורום הייתה מכיוון שהרופאת נשים שלי בחופשה לשבועיים הקרובים ולא קיבלתי כל מענה מאיזהשהוא רופא מחליף שלה... (עד ללפני דקה!)
וכן,כי אני חרדתיתי מאז ההפלה הקודמת שהייתה לי (שבוע 9). זו הסיבה.
תודה על המענה ,
המשך יום נפלא וחג שמח,
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)