לפני טיסה -שבוע לא ידוע ואין דופק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני טיסה -שבוע לא ידוע ואין דופק
    לו
    02/10/2009

שלום,
    ב22.9 עשיתי אולטרסאונד ראשון. הרופא העריך שמדובר בשבוע חמישי+ אך עדיין מוקדם לקבוע משהו (המחזורים שלי לא סדירים. בממוצע כל 36 יום).
    ב1.10 עשיתי אולטרסאונד נוסף. גם הפעם קשה היה לראות -והרופא הוסיף אולטרסאונד וגינלי.
    שק ההריון גדל בצורה משמעותית (יותר משבוע שישי+?) אך עדיין לא נצפה דופק. ותגובתו: זה לא נראה טוב.
    מצ"ב תמונת 2 הבדיקות.
    אני אמורה לטוס היום לירח דבש בחו"ל ומתלבטת אם לדחות את הטיסה ולבצע אולטרסאונד נוסף בעוד מספר ימים, או לעשות אולטרסאונד בחו"ל (אירופה), או לנסות ולהתאפק, לא לחשוב על זה, לנסוע ולחכות עד שאחזור לארץ (בעוד 20 יום).
    מה ההמלצה ועד כמה אני צריכה להיות מודאגת? כלומר, אני נורא מודאגת. עד כמה אפשר להרגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון צעיר

ד``ר רון ברדין
    02/10/2009

לו שלום ומזל טוב
    ראשית ח.ח על המאמץ והעברת התמונות. ככל שניתן להתרשם המראה מתאים להריון בשבוע 5 +3 ימים לערך שכן רואים שק חלמון ( העיגול הקטן) ואינני מצליח לראות עדיין קוטב עוברי. מנקודת זמן ומבט זו לא ניתן לקבוע את המהלך ובטח לא לומר לך מה לעשות לגבי הנסיעה. אכן מספיק שהריון צעיר מהמחושב יכול להסביר מדוע לא רואים קוטב עוברי או דופק
    בכל מיקרה בהצלחה וירח דבש מוצלח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו