מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני טיסה -שבוע לא ידוע ואין דופקלו02/10/2009
שלום,
ב22.9 עשיתי אולטרסאונד ראשון. הרופא העריך שמדובר בשבוע חמישי+ אך עדיין מוקדם לקבוע משהו (המחזורים שלי לא סדירים. בממוצע כל 36 יום).
ב1.10 עשיתי אולטרסאונד נוסף. גם הפעם קשה היה לראות -והרופא הוסיף אולטרסאונד וגינלי.
שק ההריון גדל בצורה משמעותית (יותר משבוע שישי+?) אך עדיין לא נצפה דופק. ותגובתו: זה לא נראה טוב.
מצ"ב תמונת 2 הבדיקות.
אני אמורה לטוס היום לירח דבש בחו"ל ומתלבטת אם לדחות את הטיסה ולבצע אולטרסאונד נוסף בעוד מספר ימים, או לעשות אולטרסאונד בחו"ל (אירופה), או לנסות ולהתאפק, לא לחשוב על זה, לנסוע ולחכות עד שאחזור לארץ (בעוד 20 יום).
מה ההמלצה ועד כמה אני צריכה להיות מודאגת? כלומר, אני נורא מודאגת. עד כמה אפשר להרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון צעיר
ד``ר רון ברדין02/10/2009לו שלום ומזל טוב
ראשית ח.ח על המאמץ והעברת התמונות. ככל שניתן להתרשם המראה מתאים להריון בשבוע 5 +3 ימים לערך שכן רואים שק חלמון ( העיגול הקטן) ואינני מצליח לראות עדיין קוטב עוברי. מנקודת זמן ומבט זו לא ניתן לקבוע את המהלך ובטח לא לומר לך מה לעשות לגבי הנסיעה. אכן מספיק שהריון צעיר מהמחושב יכול להסביר מדוע לא רואים קוטב עוברי או דופק
בכל מיקרה בהצלחה וירח דבש מוצלח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)