מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לא תקין - ניסיון נוסף...אורית06/10/2009
שלום רב,
לפני כשבועיים "נפל" לי הריון. הייתי באמצע שבוע 6, ופיניתי לרופא עקב דימומים, שם נראה שק הריון ללא חלבון. המתנו עד לאמצע שבוע 7 ואז ראינו שההריון נפל.
האם תופעה זו נדירה ? מה הסבירות שהדבר יקרה לי שוב ? והאם יש צורך להמתין תקופה מסוימת לניסיון נוסף לכניסנה להריון.
אשמח מאוד באם תסייעו לי,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובתכם בסבלנות...
אורית07/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון נוסף - כן ואפשר
רותם טל09/10/2009שלום לך,
אני בת 40 חוויתי 2 הפלות במהלך השנה האחרונה ותודה לאל אני בהריון כיום.
שני ההריונות בהם הפלתי לוו בדימומים , הראשון ביולי 2008 , נפל לאחר כאבים בבוקר , והשני בינואר 2009 היה לו דופק בשבוע ה- 6, ה-8 , ובשבוע ה- 9 לא היה לו דופק.את שתי ההפלות ביצעתי באמצעות כדורי ציטוטק ללא התערבות כירורגית, הריתי לאחר מכן ביוני 2009 . ללא לחץ, פשוט זרמתי וההריונות באו בטבעיות ובספונטניות. כששאלנו את הרופאים האם ההפלות זה רמז לבאות, הם אמרו שאין הכרח בכך , והמלצות היו להיכנס כבר חודש אחרי ורופא אחר אמר שלושה חודשים אחרי. אנו העדפנו להמתין שהגוף התאושש פיזית ונפשית. עשיתי מסאג'ים , אבנים חמות, ניקיתי את הגוף מהדם ומהכאבים הפיזים שלוו לכך. וכפי שאני מתארת התבשרנו ביולי 2009 שאנו בהריון. מה שכן, הפעםהחלטתי להקפיד ואת ההריון מלווה רופא אחר, מאד אחראי, מאד יסודי, נותן לי כדורים לחיזוק, אני מקפידה מאד לנוח ונקווה לטוב. כיום אני בשבוע ה- 16 להריוני , ומקווה לשמור על אופטימיות.
מאחלת לך בהצלחה ולשמור על המון רוגע ואופטימיות ושיחבקו אותך המון מסביב כמו שחיבקו אותי, בן הזוג הורי ומשפחתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
פרופ` ישראל מייזנר10/10/2009אחוז ההפלות הטבעיות בהריונות צעירים הינו כ 15%. בד"כ הדבר נובע ממפגש לא תקין בין תא הזרע והביצית, והטבע יודע שלא לתת להריונות חריגים לבוא לידי מימוש. בבדיקת החומר הגנטי של ההפלות, כ 2/3 מהעוברים אינם תקינים מבחינה כרומוזומלית! לכן ההפלה הינה מנגנון הגנה של הטבע מפני הריונות חריגים שכאלו.
ניתן להרות שוב לאחר חודשיים - כלומר קבלה לפחות של וסת אחת נורמלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)