הריון לא תקין - ניסיון נוסף...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לא תקין - ניסיון נוסף...
    אורית
    06/10/2009

שלום רב,
    לפני כשבועיים "נפל" לי הריון. הייתי באמצע שבוע 6, ופיניתי לרופא עקב דימומים, שם נראה שק הריון ללא חלבון. המתנו עד לאמצע שבוע 7 ואז ראינו שההריון נפל.
    האם תופעה זו נדירה ? מה הסבירות שהדבר יקרה לי שוב ? והאם יש צורך להמתין תקופה מסוימת לניסיון נוסף לכניסנה להריון.
    אשמח מאוד באם תסייעו לי,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממתינה לתשובתכם בסבלנות...

אורית
    07/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון נוסף - כן ואפשר

רותם טל
    09/10/2009

שלום לך,

אני בת 40 חוויתי 2 הפלות במהלך השנה האחרונה ותודה לאל אני בהריון כיום.
    שני ההריונות בהם הפלתי לוו בדימומים , הראשון ביולי 2008 , נפל לאחר כאבים בבוקר , והשני בינואר 2009 היה לו דופק בשבוע ה- 6, ה-8 , ובשבוע ה- 9 לא היה לו דופק.את שתי ההפלות ביצעתי באמצעות כדורי ציטוטק ללא התערבות כירורגית, הריתי לאחר מכן ביוני 2009 . ללא לחץ, פשוט זרמתי וההריונות באו בטבעיות ובספונטניות. כששאלנו את הרופאים האם ההפלות זה רמז לבאות, הם אמרו שאין הכרח בכך , והמלצות היו להיכנס כבר חודש אחרי ורופא אחר אמר שלושה חודשים אחרי. אנו העדפנו להמתין שהגוף התאושש פיזית ונפשית. עשיתי מסאג'ים , אבנים חמות, ניקיתי את הגוף מהדם ומהכאבים הפיזים שלוו לכך. וכפי שאני מתארת התבשרנו ביולי 2009 שאנו בהריון. מה שכן, הפעםהחלטתי להקפיד ואת ההריון מלווה רופא אחר, מאד אחראי, מאד יסודי, נותן לי כדורים לחיזוק, אני מקפידה מאד לנוח ונקווה לטוב. כיום אני בשבוע ה- 16 להריוני , ומקווה לשמור על אופטימיות.
    מאחלת לך בהצלחה ולשמור על המון רוגע ואופטימיות ושיחבקו אותך המון מסביב כמו שחיבקו אותי, בן הזוג הורי ומשפחתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורית

פרופ` ישראל מייזנר
    10/10/2009

אחוז ההפלות הטבעיות בהריונות צעירים הינו כ 15%. בד"כ הדבר נובע ממפגש לא תקין בין תא הזרע והביצית, והטבע יודע שלא לתת להריונות חריגים לבוא לידי מימוש. בבדיקת החומר הגנטי של ההפלות, כ 2/3 מהעוברים אינם תקינים מבחינה כרומוזומלית! לכן ההפלה הינה מנגנון הגנה של הטבע מפני הריונות חריגים שכאלו.
    ניתן להרות שוב לאחר חודשיים - כלומר קבלה לפחות של וסת אחת נורמלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו