טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 42 בשבוע 5+4. עשיתי בטא והתוצאה הייתה 2048 עם פרוגסטרון 19.8 באולטרסאונד בטני (לא וגינאלי) לא נצפה שק הריון אבל נראה זקיק של 17X17 מ"מ לפני יומיים היה לי כאב חזק נקודתי בבטן התחתונה מצד ימין ודימום של כמה שעות האם יכול להיות שהייתה לי הפלה? או שהיה לי הריון כימי? ואייך יתכן שרואים זקיקים עם יש ביטא חיובית? אודה לתשובתכם, תמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תמר שלום רב ראשית נוכחות הזקיק לא שוללת מצב הריוני. לגבי הדימום הרי שההתייחסות היא כהפלה מאיימת. תוצאת הבטא שביצעת תקינה לשבוע. לא מפתיעה שלא הודגם השק הגישה בטנית בשבוע מוקדם זה. אין מנוס מסבלנות עד לבדיקה הבאה , בדיקת אולטרהסאונד או אפילו בדיקת בטא לראות מגמת עלייה תקינה. בדיקה וגינלית אני מניח תיתן מידע טוב יותר בשבועות מוקדמים אלה. ממליץ שתמשיכי הבירור תוך תיאום עם הרופא המטפל בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד