תוצאות סקירה מאוחרת ....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות סקירה מאוחרת ....
    ג'וי
    14/09/2007

שלום ושנה טובה !
    ביצעתי את הסקירה המורחבת בשבוע 22 +5 ימים תוצאות הבדיקה הראו שהעוברית הקטנה שלי שוקלת 451 גר'
    BDP -
    51 מ"מ (21+3)
    HC -
    190 מ"מ (21+1)
    AC -
    167 מ"מ ( 21+3)
    FL -
    38 מ"מ (22+3)
    ובהערות נרשם - שהשיליה מפוצלת :ימנית + אחורית - ביפרטיטה .
    האם תוכל לומר לי מה דעתך על התוצאות ? ומה הכוונה בהערה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות סקירה מאוחרת ....

הוספת תגובה

• תוצאות סקירה מאוחרת

פרופ` ישראל מייזנר
    15/09/2007

לג'וי,
    תוצאות הבדיקה מראות שהעובר ככל הנראה קטן בשבוע ימים מגיל ההריון לפי מועד הוסת האחרונה. אולם, יש להשוות את מדדי העובר לסקירה המוקדמת, ולראות התאמה בגדילה לפי מספר השבועות שעברו בין הבדיקות. אם למשל עברו 8 שב' והעובר גדל ב 8 שב', סימן שהגדילה תקינה אך גיל ההריון צעיר יותר (עקב ביוץ מאוחר, למשל).
    שיליה ביפרטיטה הינה שיליה ביאונתית - כלומר גוף השיליה מפוצל לשניים ובד"כ שני החלקים דומים בגודלם. אין משמעות לסוג זה של שיליה מבחינה תפקודית. יש חשיבות לוודא לאחר הלידה ששני חלקי השיליה יצאו מהרחם בשלמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הסקירה המוקדמת ...

ליאל
    16/09/2007

כאשר ביצעתי את הסקירה המוקדמת נאמר לי שהעובר מתאים בול לשבוע ההריון לפי כל הממצאים .
    אז כנראה שהיא גודלת אבל לאט לאט ....אני יחכה לה עד שהיא תיהיה מוכנה לצאת .
    תודה על התשובה המפורטת ושהקדשת מזמנך בכדי לענות לי .
    שנה טובה !
    ג'וי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו