מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות סקירה מאוחרת ....ג'וי14/09/2007
שלום ושנה טובה !
ביצעתי את הסקירה המורחבת בשבוע 22 +5 ימים תוצאות הבדיקה הראו שהעוברית הקטנה שלי שוקלת 451 גר'
BDP -
51 מ"מ (21+3)
HC -
190 מ"מ (21+1)
AC -
167 מ"מ ( 21+3)
FL -
38 מ"מ (22+3)
ובהערות נרשם - שהשיליה מפוצלת :ימנית + אחורית - ביפרטיטה .
האם תוכל לומר לי מה דעתך על התוצאות ? ומה הכוונה בהערה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות סקירה מאוחרת
פרופ` ישראל מייזנר15/09/2007לג'וי,
תוצאות הבדיקה מראות שהעובר ככל הנראה קטן בשבוע ימים מגיל ההריון לפי מועד הוסת האחרונה. אולם, יש להשוות את מדדי העובר לסקירה המוקדמת, ולראות התאמה בגדילה לפי מספר השבועות שעברו בין הבדיקות. אם למשל עברו 8 שב' והעובר גדל ב 8 שב', סימן שהגדילה תקינה אך גיל ההריון צעיר יותר (עקב ביוץ מאוחר, למשל).
שיליה ביפרטיטה הינה שיליה ביאונתית - כלומר גוף השיליה מפוצל לשניים ובד"כ שני החלקים דומים בגודלם. אין משמעות לסוג זה של שיליה מבחינה תפקודית. יש חשיבות לוודא לאחר הלידה ששני חלקי השיליה יצאו מהרחם בשלמות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הסקירה המוקדמת ...
ליאל16/09/2007כאשר ביצעתי את הסקירה המוקדמת נאמר לי שהעובר מתאים בול לשבוע ההריון לפי כל הממצאים .
אז כנראה שהיא גודלת אבל לאט לאט ....אני יחכה לה עד שהיא תיהיה מוכנה לצאת .
תודה על התשובה המפורטת ושהקדשת מזמנך בכדי לענות לי .
שנה טובה !
ג'וי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)