NOCHING, VAREIX,מיעוט מי שפיר דחוף 

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NOCHING, VAREIX,מיעוט מי שפיר דחוף 
    בטי
    14/10/2009

שלום רב,
    אני בשבוע 31+ 4 מצאו לי גם מ"מ NOCHING , VARIEX 9.5 ומיעוט מי שפיר (נע בין AFI 4 עד 9.5) רציתי בבקשה לדעת מה זה אומר, מה המשמעות מבחינת לידה ומתי יילדו, מה המשמעות למצבו של העובר, יש לציין שאני מאוד לחוצה ודואגת, במעקב גדילה אין עליה במשקל מלפני כ - 10 ימים שוקל 1350 ק"ג.

(הייתי מאושפזת עד אתמול כשלושה שבועות)

יש לציין שאני חולת: FMF, סכרת עם אינסולין, תת פעילות בלוטת התריס, פיברומאלגיה, כבד שומני, מיגרנות, תסמונת דום נשימה.

תודה,
    בטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים?? לחוצה

בטי
    17/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבטי

פרופ` ישראל מייזנר
    17/10/2009

למיטב ידיעתי אין קשר בין הוריקס לבין הnotching ומיעוט המים. השניים האחרונים נובעים ככל הנראה מאי ספיקה שיליתית, על רקע מחלותייך השונות, והייעוץ צריך להינתן ע"י הרופא המטפל ולא בפורום זה. בנוכחות עובר תקין, ברוב המקרים הממצא של הוריקס חסר משמעות. תוארו מקרים של סבל עוברי כתוצאה מכך, ולכן המעקב המסודר הכרחי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

בטי
    18/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו