מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ימום בשבוע 5+5יאיר23/10/2009
שלום!
אני בשבוע 5+5, הריון שני. שלשום, אתמול והיום היו לי דימומים לא חזקים (כמו ווסת, לא כמה טיפות). הייתי במיון שלשום והיום, עשו לי US וראו שק הריון עם שק חלמון, ללא עובר וללא דופק. צוואר הרחם היה סגור והכל היה נראה תקין.
האם יש סיכוי שההריון ימשיך כמו שצריך? למה זה קורה? אוסיף ואומר שאני עדיין מניקה, יכול להיות קשור?
מתי אמור להיות דופק? האם עליי לדאוג שאין עדיין דופק?
אשמח לתשובה מהירה!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכלי
ד''ר ראובן שרוני24/10/2009שלום מיכלי,
יתכן שההריון יותר צעיר ובהמשך יהיה דופק
לעיתים דימום אינו מרמז על סיום ההריון (למשל הריון שהחל כתאומים)
ההנקה עלולה לגרום להתכווצות של הרחם ודימום (תלוי בכמה זמן אחר לידה מדובר)
הופעת דופק היא ביום ה 22 להריון (יש להוסיף עוד כשבועיים מתאריך וסת אחרון) אבל הדגמה שלו תלויה במספר גורמים (אישה, מכשיר, רופא)
נצטרך להמתין למעקב אולטרה סאונד בעוד שבוע או בדיקה חוזרת בתנאים משופרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)